Søk i Aktiv i Oslo

Danseteater og musikalteater

Er det  SHOWBIZ du vil ha?

Får du stjerner i øynene og paljetter i håret bare ved tanken på musikaler i de store byene? Jeg trenger bare å nevne London, New York og Broadway… og du setter i gang med å danse feiende showdans, mens du synger høyt fra Cats, Sound of Music, Chess og Annie? Du drømmer om Fame og berømmelse…?

Da har du kommet til den rette siden på Aktiv I Oslo. Her finner du informasjon om hvor barn og unge i Oslo kan trene på å bli artister.

There’s no business like show business

Det finnes flere danseskoler og teaterskoler i Oslo som tilbyr undervisning for deg som er interessert i musikaler. Der kan du få opplæring både i sang, dans og det å spille teater. Er du blant de mange barn og unge i Oslo som drømmer om å stå på scenen? Gjør drømmen til virkelighet! Som elev ved disse skolene får du gjerne være med på forestillinger av forskjellige slag.

Å være artist er tøft og ikke noe latmannsliv, men mange mener at det å stå på en scene og høste applaus er selve livet, at ingenting kan måle seg med det. Selv om du ikke drømmer om å bli profesjonell artist, kan det være moro å prøve ut talentene.
Uansett, sjekk ut tilbudene nedenfor!