Søk i Aktiv i Oslo

Ferietilbud med aktiviteter for deg som ikke kun vil ligge i hengekøya!

Oversikt over aktivitetsferie av forskjellige slag. Her finner du tilbydere av ferie og opplevelser som gjerne har tilbud om mange forskjellige aktiviteter på ett sted. Det kan være alt fra klatring til seiling, beversafari og tegning og maling. Dette kan være tilbud rettet mot barnefamilier, eller mot barn og ungdom som reiser på ferie alene eller mot andre typer av grupper. En del leirskoler, som i skoleåret tar imot skoleklasser, benytter sine anlegg til ferieleir og familieleir om sommeren. Vi har også tatt med en del andre tilbydere av aktiv ferie, som for eksempel tilbydere av villmarksleir og naturopplevelser av mange slag.
Informasjon om aktører som har tilbud om en bestemt aktivitet finner dere på de sidene som presenterer denne aktiviteten spesielt, for eksempel rideleir eller sykkelutleie
Ferietilbud til barn og ungdom
Vi har også tatt med en del tilbud om ferieopplegg for barn og unge som ikke faller naturlig inn under leir, som vi har informasjon om på egen side.
Dyrk din hobby i ferien

Det har etter hver dukket opp en del muligheter for være med på aktiv ferie innen for mange områder: sport, skapende virksomhet som maleferie, matlagingskurs og så videre. Vi har også tatt med noen tilbud om slike ferier på denne siden.