Søk i Aktiv i Oslo

Tips om overnatting på ferie i Norge – og til samlinger og konferanser

Norge har lange tradisjoner som turistland og byr på et vell av spesielle overnattingssteder. Her er alt fra sjarmerende små hoteller, tradisjonsrike fjellstuer, campingplasser i eventyrlig landsskap, luksuriøse hytter i storslagen natur, små koier på de mest bortgjemte og usannsynlige steder og herskaplige herregårder av “Toppen Bech-kvalitet” i de dype skoger.

Hytter, vandrerhjem, bondegårdsferie eller camping

Dette er sidene for deg som leter etter losji i Norge, enten det er en hytte du vil leie, eller du skal på fjelltur og leter etter en betjent fjellstue. Du finner også en oversikt over vandrerhjem i hele Norge, over gårder som tilbyr bondegårdsferie, nesten 500 campinplasser i hele Norge, rorbuer og havferie, villmarksleirer for deg som vil overnatte i på villmarksvis og over bed and breakfast i Norge.

Overnatting i Oslomarka

Mange, både privatpersoner og grupper av ulike slag er på jakt ette overnatting i frobindelse med konferanser, kurs og friluftsaktiviteter i nærheten av Oslo og Akershus. Vi har derfor en detaljert oversikt over overnattingstilbud i Oslomarka. Du finner både betjente overnattingssteder og ubetjente hytter du kan leie.