Cochs Pensjonat

Cochs er kjent for å kunne tilby rimelig overnatting med høy kvalitet på rommene. Her har de også konferanse - og møterom med alt av utstyr som du trenger!

Rimelig overnatting i sentrum

Cochs er kjent for å kunne tilby rimelig overnatting med høy kvalitet på rommene. Hotellet ligger strategisk til i Parkveien bak Slottet i et kulturkvartal med bl.a. den tradisjonsrike restauranten Lorry, Litteraturhuset og Kunstnernes hus som nære naboer. Cochs Pensjonat er et moderne, flott og hyggelig alternativ når du ønsker sentral og rimelig overnatting i Oslo. Det ligger rett bak slottet, med kort vei til Bogstadveien, over 150 butikker, spisesteder og kaffebarer.

Pensjonatet har 90 rom i tre ulike prisklasser: Premium, Standard og Budget. De fleste rommene har TV, kokemuligheter og bad på rommet. Pensjonatet tilbyr alt fra enkeltrom til firemannsrom, med priser fra kr. 305,- per person

Les mer om rommene her >>

Konferanserom

I pensjonatets 2. etasje finner du et nytt konferanserom. Her har de alt av tekniske hjelpemidler til ditt møte: Prosjektor, storskjerm, whiteboard og internett. Deres konferanserom ligger sentralt bak slottet ved restaurant Lorry og Litteraturhuset. I krysset Hegdehaugsveien/Parkveien. Rommet har plass til opp til 40 personer.

Ta kontakt for priser.

Her kan du lese mer om konferanserommene. 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.