Søk i Aktiv i Oslo

Cochs Pensjonat

Cochs er kjent for å kunne tilby rimelig overnatting med høy kvalitet på rommene. Her har de også konferanse - og møterom med alt av utstyr som du trenger!

Rimelig overnatting i sentrum

Cochs er kjent for å kunne tilby rimelig overnatting med høy kvalitet på rommene. Hotellet ligger strategisk til i Parkveien bak Slottet i et kulturkvartal med bl.a. den tradisjonsrike restauranten Lorry, Litteraturhuset og Kunstnernes hus som nære naboer. Cochs Pensjonat er et moderne, flott og hyggelig alternativ når du ønsker sentral og rimelig overnatting i Oslo. Det ligger rett bak slottet, med kort vei til Bogstadveien, over 150 butikker, spisesteder og kaffebarer.

Pensjonatet har 90 rom i tre ulike prisklasser: Premium, Standard og Budget. De fleste rommene har TV, kokemuligheter og bad på rommet. Pensjonatet tilbyr alt fra enkeltrom til firemannsrom, med priser fra kr. 305,- per person

Les mer om rommene her >>

Konferanserom

I pensjonatets 2. etasje finner du et nytt konferanserom. Her har de alt av tekniske hjelpemidler til ditt møte: Prosjektor, storskjerm, whiteboard og internett. Deres konferanserom ligger sentralt bak slottet ved restaurant Lorry og Litteraturhuset. I krysset Hegdehaugsveien/Parkveien. Rommet har plass til opp til 40 personer.

Ta kontakt for priser.

Her kan du lese mer om konferanserommene. 

Send melding til Cochs Pensjonat

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.