Søk i Aktiv i Oslo

Billig overnatting Oslo – Her kan du spare penger

Ser du etter billig overnatting i Oslo? Nedenfor finner du en oversikt over steder i Oslo som er rimeligere overnattingsalternativ dersom du skal tilbringe en natt eller flere i  hovedstaden.

Det er ikke alltid man ønsker å betale masse penger for en overnatting i Oslo. Kanskje du bare er på gjennomreise og trenger en seng å  sove i før står opp for å dra videre tidlig neste dag. Eller kanskje du rett og slett har lyst til å bruke pengene på opplevelser, shopping eller andre ting. Da kan det være fint å vite at det er mulighet å finne billig overnatting, både i Oslo sentrum og litt utenfor. Disse stedene kan også passe fint for studenter som ønsker billig overnatting Oslo, og som kanskje ikke har penger til å betale all verden for å kunne ta seg en weekend i Oslo.

Overnatting med aktiviteter

Mange av plassene som tilbyr billig overnatting Oslo og omegn har også aktiviteter på plassen – noe som gjør disse overnattingsplassene perfekt for familier med barn! Noen steder finner du badeplasser i nærheten og du finner også muligheten til å leie kano og kajakk. Mange ligger også i nærheten av flotte turområder. Kanskje dette er steder du kan ta med hele familien på en skikkelig aktivitetsferie? Og det uten at det nødvendigvis trenger å koste så mye!

Noen ganger kan du også spare penger på å ta med egne håndklær og eget sengetøy og noen plasser kommer med kjøkken slik at du kan lage mat selv. Her er det bare å høre med de som tilbyr overnattingen om hva du kan gjøre for å spare penger og få et rimeligere opphold.

Her finner du oversikt over hoteller, moteller, hostels, vandrerhjem, gjestgiverier, pensjonater, bed and breakfast, hytter og andre som tilbyr rimelig overnatting i Oslo sentrum og omegn.

Finn en oversikt over andre hoteller i Oslo her.