aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Billig overnatting Oslo - Her finner du rimelig overnatting i Oslo & Akershus

billig-overnatting-oslo

Billig overnatting Oslo – Her finner du rimelig overnatting

Ser du etter billig overnatting Oslo? Nedenfor finner du en oversikt over steder i Oslo som er rimligere overnattingsalternativ dersom du skal tilbringe en natt eller flere i  hovedstaden.

Det er ikke alltid man ønsker å betale masse penger for en overnatting i Oslo. Kanskje du bare er på gjennomreise og trenger en seng å  sove i før står opp for å dra videre tidlig neste dag. Eller kanskje du rett og slett har lyst til å bruke pengene på opplevelser, shopping eller andre ting. Da kan det være fint å vite at det er mulighet å finne billig overnatting, både i Oslo sentrum og litt utenfor. Disse stedene kan også passe fint for studenter som ønsker billig overnatting Oslo, og som kanskje ikke har penger til å betale all verden for å kunne ta seg en weekend i Oslo.

Mange av plassene som tilbyr billig overnatting Oslo og omegn har også aktiviteter på plassen – noe som gjør disse overnattingsplassene perfekt for familier med barn! Noen steder finner du badeplasser i nærheten og du finner også muligheten til å leie kano og kajakk. Mange ligger også i nærheten av flotte turområder. Kanskje dette er steder du kan ta med hele familien på en skikkelig aktivitetsferie? Og det uten at det nødvendigvis trenger å koste så mye!

Noen ganger kan du også spare penger på å ta med egne håndklær og eget sengetøy og noen plasser kommer med kjøkken slik at du kan lage mat selv. Her er det bare å høre med de som tilbyr overnattingen om hva du kan gjøre for å spare penger på oppholdet og få billig overnatting Oslo.

Her finner du oversikt over hoteller, moteller, hostels, vandrerhjem, gjestgiverier, pensjonater, bed and breakfast, hytter og andre som tilbyr billig overnatting Oslo sentrum og omegn.

 

Finn en oversikt over andre hoteller i Oslo her.