Søk i Aktiv i Oslo

Stor oversikt over lokaler og spennende restauranter som tilbyr mulighet for julebord i Oslo. Se bilder av stedene – og finn din favoritt.

Lokaler til ditt julebord

I denne oversikten vil du finne et rikt utvalg av steder i ulike prisklasser hvor du kan arrangere julebord i Oslo. Her kan du kontakte restaurantene eller utleier direkte, og finne ut om de har ledig på datoen du ønsker.

Førjulstiden i hovedstaden er magisk, og julebordsesongen er noe de fleste ser frem til gjennom hele året. Forberedelsene for årets julebord starter derfor ofte tidlig, og du må være raskt ute for å sikre plass på den restauranten dere ønsker.

 

Ønsker du et julebord sentralt i Oslo er mulighetene mange. Flere av restaurantene i oversikten kan også tilby eget chambre separee for lukket selskap, og sikrer en intim og hyggelig atmosfære for julebordet.

I denne oversikten skal du finne et passende lokale for feiring av årets julebord uavhengig om dere trenger større eventlokaler eller vil ha noe mer intimt.

Kommer du utenbys fra og trenger overnatting til årets julebord i Oslo? Flere steder kan tilby komplette pakker som sikrer middag, fest og overnatting i hyggelige lokaler.

Underholdning til julebordet

Kanskje ønsker du underholdning til julebordet, eller vil ankomme festen ved å kjøre kanefart. I oversikten vil du også finne tilbydere som kan hjelpe deg med planleggingen fra A til Å.

Vi håper du finner det du leter etter – og ønsker lykke til med planleggingen av årets julebord.