Søk i Aktiv i Oslo

Karl Johans Gate 37

Karl Johans Gate 37 er et selskapslokale midt i Oslo sentrum. Lokalet kan leies til selskap og eventer, men de kan også holde andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 150 personer.

SELSKAP
I Karl Johans Gate 37 kan du leie hele salen eller en del, dette avhengig av selskape som skal arrangeres. Vi kan tilbyr alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med våre samarbeidspartnere. Salen er nylig pusset opp og har store vinduer som gir mye lys inn. Det er flott og herskapelig med tidsriktig møbler og farger. Lokale egner seg for selskaper opptil 150 gjester og man kan rigge opp med mange ulike oppsett.

BRYLLUP
Sult-Gruppen arrangerer mange bryllup hvert eneste år, og har svært god kompetanse på dette. Vi hjelper dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan vi gjerne bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Vi har satt sammen en bryllupspakke som gjør det enklere for dere å beregne kostnader og budsjett.

Her kan du lese mer om mulighetene. 

JULEBORD
Karl Johans Gate 37 selskapslokaler er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. Sult- Gruppen leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Våre prosjektledere bistår
med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ønske og behov.

MARKERINGER
Vi har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det aller meste er mulig på Karl Johans Gate 37.

KURS & KONFERANSE
Kurs og konferanser i Karl Johans Gate er ypperlig med tanke på nærhet til sentrum og kollektive knutepunkt.

Vi har 2 konferansepakker, eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv.

Les mer om Karl Johans gate 37. 

Kontakt Karl Johans Gate 37

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.