Søk i Aktiv i Oslo

Karl Johans Gate 37

Karl Johans Gate 37 er et selskapslokale midt i Oslo sentrum. Lokalet kan leies til selskap og eventer, men de kan også holde andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 150 personer.

Selskapslokalet kan leies til bryllup, julebord, konfirmasjoner og jubileumsfest, i tillegg til arrangementer på dagtid som møter, konferanser, presentasjoner og seminarer.

SELSKAP

I Karl Johans Gate 37 kan du leie hele salen eller en del, dette avhengig av selskapet som skal arrangeres. De kan tilbyr alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med deres samarbeidspartnere. Salen er nylig pusset opp og har store vinduer som gir mye lys inn. Det er flott og herskapelig med tidsriktig møbler og farger. Lokale egner seg for selskaper opptil 150 gjester og man kan rigge opp med mange ulike oppsett.

BRYLLUP

Sult-Gruppen arrangerer mange bryllup hvert eneste år, og har svært god kompetanse på dette. De hjelper dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan de gjerne bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. De har satt sammen en bryllupspakke som gjør det enklere for dere å beregne kostnader og budsjett.

Bryllupspakke

– 3-retters middag
– 4 -8 glass vin til maten
– Bryllupskake
– Kaffe og avec
– Fri bar

kr. 2 195,- inkl. mva (fri bar med brennevin).
kr. 1 995,- inkl. mva (fri bar uten brennevin).

Her kan du lese mer om mulighetene.

JULEBORD

Karl Johans Gate 37 selskapslokaler er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. Sult-gruppen leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Deres prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ønske og behov.

MARKERINGER

De har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det aller meste er mulig på Karl Johans Gate 37.

KURS & KONFERANSE

Kurs og konferanser i Karl Johans Gate er ypperlig med tanke på nærhet til sentrum og kollektive knutepunkt. En typisk konferansedag:

Kl. 09:00 – 12:00 – Faglig konferanse
Kl. 12:00 – 13:00 – Lunsj
Kl. 13:00 – 14:00 – Aktivitet
Kl 14:00 – 16:00 – Faglig konferanse

De har 2 konferansepakker, eller skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv.

Konferansepakke 1:
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 1 – kr. 470,-
Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød.

Konferansepakke 2:
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 – kr. 595,-
Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat; med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør. Her bruker kokken sesongens
råvarer og innhold varierer.

Videre etter konferansen kan man rigge om til middag og fest.

DIVERSE INFORMASJON

Åpningstider
Dørene åpner etter avtale. Videre vil all servering avsluttes kl. 02.30, og gjestene må forlate lokalet innen kl. 03.30.

Kapasitet
Opptil 150 sittende.
Kjøkken, garderober, toalett og heis.

Fint å vite
De dekker med hvite duker og damaskservietter dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt kan dette medbringes, eller leies av deres samarbeidspartnere. Det er heis og en ubetjent garderobe for gjester. De hjelper gjerne til med å formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement.

Ekstrautstyr
Anlegg med trådløse mikrofoner kr 4 000,-
Projektor og lerret kr 1 500,-
Sceneelement kr 650,- (1x2m)

De tar gjerne med omvisning ved interesse!

Les mer om Karl Johans gate 37. 

OM SULT-GRUPPEN

SULT-Gruppen er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn, både for firma og privatpersoner. De setter fokus på gode matopplevelser og tilrettelegger og møter hver kundes egne behov. De drifter lønnsomt og utvider stadig med konsepter innenfor kafé-, restaurant- og utelivsnæring.

Send melding til Karl Johans Gate 37

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.