Søk i Aktiv i Oslo

Kulturguider

Kulturguider på Aktiv I Oslo.no

Her finner du oversikt over alle våre kulturguider:

BarnesangerBarnesanger

Barnesanger er veldig koselige, i tillegg til at de hjelper til med å utvikle barnas språk. De fleste barn liker å bli sunget for og etterhvert som barnet blir større kan dere synge sammen.

Barnesanger – hovedside >>

Gå rett til:
Rim og regler
| Sangleker | Kaptein Sabeltann (Hiv o’hoi) | Margrethe Munthe-sanger

[include filepath=”/inc/social-buttons.php”]

Guide til by:LarmGuide til by:Larm

Siden 2008 har by:Larm blitt arrangert i Oslo og arrangementet har vokst til å bli en viktig arena hvor kjente og ukjente band og artister fra Norge og Norden kan få vist seg frem. I tillegg til et hundretalls konserter på kveldstid arrangeres det også konferanser, møter og workshops.

Guide til by:Larm >>

Festivaler i NorgeFestivaler i Norge

Antall festivaler i Norge har de siste årene vært i sterk vekst. Publikum strømmer til festivalene både fra lokalmiljøet og landet forøvrig. Det finnes festivaler for en hver smak, se vår store oversikt!

Festivaler i Norge – hovedside >>


Gå rett til:
Festivaloversikt – alfabetisk | Festivaloversikt etter dato

KarnevalKarneval

Karneval, selve ordet er morsomt. Det arrangeres karneval over hele verden og disse festene, ja de er simpelthen verdens beste fester. Februar er karnevalsmåneden. Her finner du ut hvor og når de beste karnevalene i verden er.

Karneval – hovedside >>


Gå rett til:
Karneval i hele verden | Karneval i Norge | Karnevalkalender

LoppemarkederLoppemarkeder i Oslo og Akershus

Lurer du på hva som skjer i Oslo og Akershus av loppemarkeder i tiden fremover? Det finnes noen faste loppemarkeder og mange sesongbaserte loppemarkeder. På våren og høsten er det høysesong for loppemarkeder for skolekorps og skoler.

Loppemarkeder i Oslo og Akershus – hovedside >>


Gå rett til:
Faste loppemarkeder | Aktuelle loppemarkeder | Tips til deg som skal på loppemarked

Melodi Grand PrixMelodi Grand Prix

Melodi Grand Prix er det norske navnet på den årlige musikkonkurransen, Eurovision Song Contest, for medlemslandene av Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) som har blitt arrangert årlig siden 1956.

Melodi Grand Prix – hovedside >>


Gå rett til:
Stemmegiving – slik stemmer du | Norge og Melodi Grand Prix – historie

Nobels FredsprisNobels Fredspris

Nobels Fredspris anses av svært mange for å være verdens mest prestisjetunge og viktigste pris. I Aktiv i Oslo.no’s guide til Fredsprisen finner du alt du vil vite om utdelingen av Nobels Fredspris og feiringen rundt.

Nobels Fredspris – hovedside >>


Gå rett til:
Årets fredsprisvinner | Program for fredsprisutdelingen | Fredspriskonserten | Fakkeltog

Severdigheter i OsloSeverdigheter i Oslo

Det er mange fine badeplasser i marka rundt Oslo. Her er en nesten fullstendig oversikt for dere som vil på badetur i ferskvann. Badeplassene ligger pent spredt rundt Oslo og er relativt lett tilgjengelige fra hele byen, med offentlig kommunikasjon såvel som bil.

Severdigheter i Oslo >>

SkolerevyerSkolerevyer i Oslo og Akershus

Januar, februar og mars er skolerevytid i Oslo og Akershus. De første skolerevyene har premiere i begynnelsen av januar, siden går det slag i slag til de siste skolerevyene har premiere i mars. Her finner du oversikt over alle!

Skolerevyer i Oslo og Akershus >>

ØyafestivalenGuide til Øyafestivalen

Øyafestivalen foregår i hjertet av Oslo, nærmere bestemt i Middelalderparken, i området hvor byen Oslo ble til for over 1000 år siden. Festivalen har raskt vokst seg til å bli en av Norges største festivaler, med rundt 60 000 publikummere årlig.

Øyafestivalen – hovedside >>


Gå rett til:
Program for Øyafestivalen | Billetter til Øya | Artister på Øya

 

Se oversikt over alle guider >>