Loppemarked Oslo - Finn markeder i Oslo eller Akershus

Loppemarked Oslo - Oversikt over markeder i Oslo

Guide til Loppemarkeder i Oslo

Lurer du på hva som skjer i Oslo og Akershus av loppemarkeder i tiden fremover? Dette er siden med loppis-nyheter på Aktiv I Oslo.no.

Trykk her for å finne oversikt over sesongens loppemarked i Oslo og Akershus

Det finnes noen faste loppemarkeder og mange sesongbaserte loppemarkeder. På våren og høsten er det høysesong for loppemarkeder for skolekorps og skoler.

Vi er alltid interessert i tips om spennende arrangementer i Oslo og Akershus. Vet du om et loppemarked Oslo vi ikke har fått med oss, ikke nøl med å ta kontakt! Send en mail til redaksjonen@aktivioslo.no

Loppemarked på Aktiv I Oslo.no:

Aktuelle loppemarkeder

Faste loppemarkeder

Tips til deg som skal på loppemarked

 • Loppemarked Sagene Skole

  Det arrangeres loppemarked ved Sagene skole lørdag 7. og søndag 8. april.

  Les mer
 • Korsvoll skolekorps loppemarked

  7. - 8. april 2018. På Korsvoll skolekorps loppemarked finner du 15 ulike avdelinger – alle innendørs. I tillegg er det to kaféer.

  Les mer
 • Smestad Skoles Musikkorps loppemarked våren 2018

  7. - 8. april 2018. Smestad Skoles Musikkorps arrangerer loppemarkedet alle snakker om! Velkommen til et hyggelig loppemarked.

  Les mer
 • Stort loppemarked

  7. - 8. april 2018: Det loves et bugnende utvalg av antikviteter, bøker, klær, møbler, lamper, leker, sportsutstyr kafè og mye, mye mer.

  Les mer
 • Loppemarked på Karlsrud skole

  21. - 22. april 2018: Her bys det på et meget ryddig loppemarked. Ingen auksjon, så her er alle godbiter tilgjengelig hele tiden. Hyggelig kafe med masse godt.

  Les mer
 • Peik Loppemarked på Skøyen Skole

  28. og 29. april: Peiks loppemarked har avdelinger for antikviteter og kjøkkenutstyr, klær, sko og tekstiler, små møbler, bøker og musikk, sportsutstyr og leker. De er et tradisjonsrikt, velordnet og hyggelig loppemarked med stort utvalg i alle avdelinger.

  Les mer
 • Loppemarked på Kjelsås skole, våren 2018

  5. 6. mai 2018: asse bra lopper, kafe med grillmat og hjemmebakte kaker, slushmaskin og lotteri. Her finner du avdelinger for møbler, sportsutstyr, glass, stentøy, kjøkkenutstyr, bøker, plater, kunst, klær, vesker, sko, tekstiler, leker og elektriske artikler. Auksjon begge dager.

  Les mer