Festivaler Norge - Disse festivalene bør du besøke i år.

Festivaler Norge – Disse festivalene bør du besøke i år

Store festivaler og små festivaler i hele Norge!

Antall festivaler Norge har de siste årene vært i sterk vekst. Publikum strømmer til festivalene både fra lokalmiljøet og landet forøvrig.

Det finnes festivaler for en hver smak. Det er filmfestivaler, folkefestivaler, revyfestivaler, korpsfestivaler, barnefestivaler og festivaler for de eldre. Og er det musikk du er ute etter finner du en egen festival neste uansett hvilken musikkform du liker. Det er rockefesivaler, visefestivaler, bluesfestivaler, folkemusikkfestivaler, festivaler for internasjonal folkemusikk, dansebandfestivaler, metal-festivaler, jazzfestivaler, sigøynermusikk festivaler og mange mange andre.

Mange steder satser arrangørene også på å lage en bred festival, en folkefestival, med litt av hvert og noe for alle.

Gå til vår festivalkalender måned for måned >>

Registrer ditt arrangement gratis her >>

Oslo World – En av Europas ledende verdensmusikkfestivaler

Oslo World Music Festival er en av Europas ledende verdensmusikkfestivaler, og går i 2017 inn i sitt 24. år. Musikkfestivalen går av stabelen fra 31.oktober til 5.november på 16 arenaer. På disse seks dagene kan du oppleve mer enn 300 artister fra hele verden, på mer enn 15 ulike scener over hele Oslo. Oslo World Music Festival er alt fra flamenco, soul og fado til elektronika, hip hop og ørkenblues.

Les mer her >>


 

Palmesus – Norges største strandfest!

Palmesus

Palmesus er Skandinavias største strandfest og arrangeres på Norges flotteste sandstrand midt i Kristiansand sentrum.

Strandfesten har vokst seg til å bli en av Norges aller største festivaler med over 35 000 publikummere. I år arrangeres Palmesus 30. juni og 01. juli, og artister som The Chainsmokers, Zara Larsson, Armin Van Buuren og Dimitri Vegas & Like Mike + mange flere står på scenen.
Alle billettene til Palmesus rives bort umiddelbart etter at strandfesten er over – altså et helt år før neste fest!
Billetter til Palmesus 2018 legges ut i Palmesus sin egen app 03. juli 2017 kl. 11.00.

Her kan du lese mer om festivalen.


 

Skåtøyfestivalen – CC Cowboys med flere!

13.-15. juli 2017

Lyst til å oppleve CC Cowboys og andre artister, på en av de vakre øyene i Kragerøskjærgården i juli? Ta med en vennegjeng fra Oslo og ta en tur sørver og opplev sommeridyll på sitt beste.

Skåtøyfestivalen arrangeres i fantastiske omgivelser på Skåtøy. Her blir det variert program rundt kultur & musikk, med mange dyktige nasjonale og lokal artiste og herlige Per Sundnes som konferansier.

Det er første gang Skåtøy Kafé arrangerer Skatøyfestivalen og Skåtøy Kafé er en kulturell møteplass i Kragerøskjærgården.

I tillegg til å være verdens koseligste kafé tilbys det et variert og spennende kulturprogram med alt fra «lokale helter» til mer kjente og etablerte norske artister.

Her kan du lese mer om festivalen.

Finn festivalen på Facebook her >>

Kjøp billetter her >>


 

Starstruck

Høstens feteste og villeste event skjer på Oslofjord Convention Center 08.-10. september 2017! Lokalitetene sørger for at du kan få all inclusive. – Her kan dere leie både store hytter til hele vennegjengen og mindre feriehus til en rimelig penge PÅ festivalområdet. På den måten kan du få en fantastisk festivalopplevelse.

Mange fantastiske artister dukker opp denne helgen:

Paperboys, Katastrofe, Erik & Kriss, Skei & PT, CLMD, Fremmed Rase og Jaa9 & OnklP er noen av artistene man får muligheten til å oppleve.

Er du/dere klar for en helg med konsertopplevelser i en av Norges største og beste intimkonsertsaler?

Les mer om festivalen her 


Sørlandets Countryfestival

Festivalen er en tradisjonsrik festival på Evje i Aust Agder. Her spiller 25 kjente band over fire dager. Artister som: Steinar Albrigtsen – «Fra A til Nå» – Featuring Monika Nordli
Terje Sending m/band, Rune Rudberg Band, Arne Benoni & Ottar Big Hand, Emission og Boots Band

Les mer på www.sorcountry.no og Facebooksiden


Flere festivaler Norge

Vi har en stor festivaloversikt over ulike festivaler i Norge. Du finner de nedenfor, sortert etter måned.