Søk i Aktiv i Oslo

Palmesus

Palmesus er Skandinavias største strandfest og arrangeres på Norges flotteste sandstrand midt i Kristiansand sentrum.

Palmesus er Skandinavias største strandfest og foregår på Bystranda midt i Kristiansand sentrum 1.-2. juli i 2022. I løpet av denne magiske helgen vil tilreisende fra inn- og utland nyte sol og sommer, artister og underholdning i verdensklasse og skape gåsehudfremkallende minner for livet med over 40.000 andre strandløver.

Om du er ute etter en intens mosh-pit midt på stranda foran verdens største DJs, en cabana eller solseng for deg og dine aller nærmeste, eller om du vil bivåne det hele trygt plassert fra et av våre mange bassenger eller lounger, er Palmesus skreddersydd for deg som søker alt det gode livet har å by på.

Etter en solfylt dag på stranda der følelsesspekteret har fått spilt ut sitt fulle register, og mens fyrverkeriet lyser opp stjernehimmelen over deg, fortsetter festen på Norges største utendørs nattklubb kun et steinkast unna med enda flere verdenskjente DJs med deres Afterbeach-program til de sene nattetimer. Helt om dagen, helt om natten!

Mest av alt er Palmesus stemning. Episk stemning, episk fest. Rett og slett ekte bucket list-materiale! Derfor blir alle billettene til neste års Palmesus revet bort umiddelbart etter at strandfesten er over – altså et helt år før neste fest!

 

Relaterte sider

Send melding til Palmesus

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.