Søk i Aktiv i Oslo

Øyafestivalen 2022

Øyafestivalen foregår i hjertet av Oslo, nærmere bestemt i Tøyenparken.

Øyafestivalen foregår i hjertet av Oslo, nærmere bestemt i Tøyenparken.

Øyafestivalen ble startet opp i 1999, den gang på Kalvøya i Bærum, hvor den tok over for den tradisjonsrike Kalvøyafestivalen. Siden 2001 har Øyafestivalen blitt arrangert i Middelalderparken, og fra 2014 arrangeres den i Tøyenparken.

Festivalen har raskt vokst seg til å bli en av Norges største festivaler, med rund ttitusener av publikummere årlig. Festivalen varer i fem dager, fra tirsdag til lørdag, og det spilles konserter fra fire scener inne på området.

Når du trenger en pause, kan du nyte deilig økologisk mat på festivalområdet. 95% av maten på festivalen er økologisk, og over halvparten av menyen på de 25 restaurantene er plantebasert.

Den starter tirsdag med klubbdagen. Her er det en rekke mindre konsertsteder i sentrum, som fungerer som oppvarming til selve utendørsfestivalen, som foregår i Tøyenparken onsdag til lørdag. I tillegg til selve Øyafestivalen i Tøyenparken arrangeres det også en rekke arrangementer rundt i byen, bl.a. Øyanatt. På Klubbdagen og Øyanatt-arrangementene selges enkeltbilletter på hvert konsertsted.

Klubbdagen på tirsdag, med konserter på en rekke mindre konsertsteder i sentrum, fungerer som oppvarming til selve utendørsfestivalen, som foregår i Tøyenparken onsdag til lørdag.

Kjøp billetter her >>

Det kan lønne seg å være tidlig ute. Noen dager blir utsolgt allerede på våren.

Følg med på nettsiden for å se hvilke artister som kommer >>

Send melding til Øyafestivalen 2022

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.