Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival

Festivalen presenterer kirkemusikkens sjangermessige bredde. Med et musikalsk tidspenn fra middelalderen og frem til vår egen tid, er festivalen en betydningsfull forvalter av tidlig musikk, men også en viktig formidler av samtidens uttrykk.

Når: 22 – 31 mars 2019
Helt siden i 2001 har Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival gitt publikum stemningsfulle konserter i noen av byens flotte kirkerom.

Når Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival arrangeres for 19. gang, er det klimaendringer som er hovedtema. Dette blir den røde tråden gjennom en ny kirkeopera, en urfremføring av Maja S.K. Ratkje, et orgelprogram for utrydningstruede fuglearter, samt flere foredrag.

Kan forvente gripende og spennende opplevelser

I tillegg ser de på Te Deum-komposisjoner og den estiske samtidskomponisten Arvo Pärt. 10 festivaldager, 32 arrangementer med totalt 1168 medvirkende – Kirkemusikkfestivalen inviterer til gripende og spennende opplevelser med norske og internasjonale utøvere av topp kvalitet: Estonian Philharmonic Chamber Choir, Det Norske Kammerorkester, Die Kölner Akademie, Polyphony & Stephen Layton, Voces Suaves, Aaron Carpenè, KORK & Det Norske Solistkor, Det Norske Jentekor, Dunedin Consort m.fl.

Besøk festivalens nettside for en komplett oversikt over konserter og festivalartister.

Se hele programmet her

Relaterte sider

Send melding til Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.