Søk i Aktiv i Oslo

Strandfestivalen Refvik

Med den nydelige naturen og den fantastiske stranda som bakteppe, tilbyr Strandfestivalen i Refvik en festival og festivalcamp få andre festivaler kan matche.

Norges råeste utescene i den vakre bygda Refvik

Refvik er en unik plass på Nordvestlandet med en fantastisk strand, den 1.5 km lange Refviksanden, som flere ganger har blitt kåret til Norges fineste badestrand. Her vil du kunne oppleve fantastisk natur og mye god musikk. En kombinasjon som garantert vil sikre mange gode minner i etterkant.

Det er et utrolig samhold i den lille bygda, og med en skikkelig dugnadsinnsats drifter de festivalen sammen. Alt av overskudd går til å arrangere en enda bedre festival enn sist.

Omgitt av den nydelige naturen og med den fantastiske stranda i nærheten, tilbyr de en festivalcamp få andre festivaler kan matche. Her vil du kunne oppleve musikk i samspill med havbrus og se sola gå ned i havet. Dette festivalområdet er helt unikt, vil du ha pause fra musikk og folk kan du spasere barbeint i bølgene og lytte til festivalmusikken i bakgrunnen.

Ta med barna

Det vil også bli holdt en Strandfestivalen Junior for barna og de helt unge. Hit kommer det også spennende artister som garantert vil få barna til å storkose seg.

Tidenes råeste lineup

I år kommer kjente artister som Åge Aleksandersen & Sambandet, Postgirobygget, Julie Bergan, TUNGEVAAG, Ausekarane, Michelle Ullestad, LAVA og Searching.

Her kan du lese mer om artistene.

 

 

Send melding til Strandfestivalen Refvik

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.