Søk i Aktiv i Oslo

Strandfestivalen Refvik

I år går Strandfestivalen i Refvik av stabelen for 3. gang, og den har siden starten vært en stor suksess! Med den nydelige naturen og den fantastiske stranda tilbyr de også en festivalcamp få andre festivaler kan matche.

Refvik er en unik plass på Nordvestlandet med en fantastisk strand, som flere ganger har blitt kåret til Norges fineste. Her vil du kunne oppleve fantastisk natur og mye god musikk. Den kombinasjon som garantert vil sikre mange gode minner i etterkant. Det er et utrolig samhold i den lille bygda, og med en skikkelig dugnadsinnsats drifter de festivalen sammen. Alt av overskudd som kommer inn gjennom festivalen vil gå til gode formål og tilbake til bygda.

Med den nydelige naturen og den fantastiske stranda tilbyr de også en festivalcamp få andre festivaler kan matche. Du finner en camp tett på området, og en helt nede på stranden for de som ønsker det.

Ta med barna

Det vil også bli holdt en Strandfestivalen Junior på dagtid for barna og de helt unge. Hit kommer det også spennende artister som garantert vil få barna til å storkose seg.

Musikkinnslag

I år kommer kjente artister Smokie, Dance With A Stranger og Sie Gubba.

Smokie opplever nå en ny vår, spiller på alle de største og fineste arenaene, og har et fantastisk billettsalg. Dette er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice».

Det evigunge bandet Dance With A Stranger har de siste årene gjennomført mange konserter og ikke minst mange festivaljobber i 2018: dette har gitt mersmak! Denne gang kommer herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med tre musikere i en frisk og vitalisert utgave! Her vil man få hiter som Everyone Needs a FriendThe Invisible Man,  Dance With A Strangerog flere av de mer ukjente låtene i ”ny” innpakning.

Det folkekjære live-orkesteret Sie Gubba kommer til Refvik for å skape god og ekte country-stemning.
Bandet særpreges av countryrock-låter på dialekt, og bruker fela som ett bærende instrument i lydbildet. Flere av albumene deres har solgt til gull, Norgesturneer har blitt utsolgt og de har havnet på pallen i MGP.

I tillegg vil man kunne oppleve Kokken Tor, Svelakameratane, SILO, og litt mer lokalkjente Vertigo U2. Dette er et U2 coverband fra Ålesund.

Man får også stifte bekjentskap med to lokale grupper, D`mens og Re Sound.

Alt i alt tilbyr festivalen et bredt og godt program med mange godbiter.

Her kan du lese mer om de ulike artistene. 

 

Send melding til Strandfestivalen Refvik

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.