Søk i Aktiv i Oslo

Ekstremsportveko

Ekstremsportveko kombinererer de råeste sportene og råeste musikken og gir deg en fantastisk mix av show, utfordringer, konserter og underholdning. Festivalen er ikke bare for eksperter og atleter, men inneholder et variert program som treffer alle nivåer og alle aldre.

24. juni – 1. juli 2018

Om festivalen

Ekstremsportveko er den største ekstremsportfestivalen i verden og arrangeres hver år i Voss. Her arrangeres det konkurranser i Kajakk, rafting, mtb-bmx, skateboard, fallskjermhopping, paragliding, hanggliding, multisport, freeride, klatring, klipphopping, og mye annet!

Her konkurrerer atleter, men festivalen er også for alle som også har lyst til å teste ulike ekstremsporter.

Festivalen kombinerer også musikk og sport, sammen med sosialt og ulike aktiviteter.

Konserter

Gjør deg klar for en spennende og variert Lineup! Hit kommer blandt andre, Røyksopp, Amanda Delera, Datarock, Kurt Nilsen, Whales and This Lake, Thulsa Doom, Arif, Future Duper, Sonny Alven og mange flere.

Se alle konsertene under uken her.

Aktiviteter

Ekstremsportveko er en festival for alle. Målet er at alle skal få utfordre seg selv og naturkreftene. I tillegg til sporsprogram for konkurrerende utøvere, har Ekstremsportveko et stort tilbud av aktiviteter for barn, ungdom, voksne og eldre.

Her finner du aktiviteter for alle nivå og aldre. Du kan også velge en hel uke med enkeltaktiviteter eller “try it” hvor du får en full pakke av ulike aktiviteter.

Les mer om dette her.

For barn

For barna er det flere aktiviteter, show og underholdning gjennom uken. Blant annet kommer Bare Egil og Aslags superpoupulære barneshow.

Se fullstendig program her.

Send melding til Ekstremsportveko

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.