Romjuskonserter - konserter og romjulsrock i Oslo

Romjulskonserter Oslo 2018

Her kommer det en oversikt over romjulskonserter i 2018.

Romjulsrock og romjulskonserter er tradisjon i Oslo. Når julehøytiden er over, ribben spist og familien pleiet er det mange som lengter etter en tur på byen. Noen har en tradisjon med å samle en vennegjeng for å gå ut en tur andre juledag mens andre venter til tredje og fjerde juledag.

Flere jule- og nyttårssider

 • Nyttår Oslo 2019

  Nyttårsaften er en av årets største festdager. Mens julaften står i familiens tegn, feires nyttårsaften ofte sammen med venner. Les mer om nyttår her.

  Les mer
 • Julekonserter i Oslo 2020

  Jule- og kirkekonserter er en familietradisjon for mange. Gjennom førjulstiden kan du velge mellom mange flotte julekonserter i Oslo.

  Les mer
 • Romjulssalg

  Romjulen er for mange en tid for shopping, igjen! Skulle tro folk var lei etter desember, men nei. Romjulssalg er en stor tradisjon, og du kan gjøre mange kupp på romjulssalg landet over. De fleste høst- og vinternyheter fra året som gikk kommer på romjulssalg etter jul. I romjulen er det dessuten tid for bytting av gaver.

  Les mer
 • Nyttårsforsetter

  Nyttårsforsetter - er de tullete eller verdifulle?

  Les mer
 • Juleferie Oslo

  Gleder du deg til juleferie? Oslo bugner av konserter, forestillinger, julemarked og mange andre aktiviteter som setter deg i skikkelig julestemning. På denne siden finner du alt du trenger om jul og julefeiring i Oslo og Akershus.

  Les mer
 • Juleforestillinger 2019

  Det er juleforestillinger over alt i Oslo og Akershus og du kan velge mellom både store og små oppsettinger, Her finner du finner alt alt fra lokale skoleforestillinger til større og tradisjonelle forestillinger i teatre

  Les mer