Juleforestillinger i Oslo og Akershus - Se oversikt her

En oversikt over årets juleforestillinger

Det er juleforestillinger over alt i Oslo og Akershus og du kan velge mellom både store og små oppsettinger, Her finner du finner alt alt fra lokale skoleforestillinger til større og tradisjonelle forestillinger i teatre

Mange familier, vennegjenger, klubber, barnehager og så videre har en hyggelig tradisjon med å gå på juleforestilling. Oslo og Akershus har et stort tilbud av juleforestillinger som settet opp på teatere og i kulturhus. Klassikerne er Nøtteknekkeren i Opereaen, Putti Plutti Pott som har flyttet fra Oslo Konserthus til Oslo Spektrum. I år blir Snøfall.

Oslo og Akerhus har imidlertid mer å by på og har juleforestillinger for voksne i form av Julelatter og mye mer. Det finnes også mange hyggelige mindre forestillinger som settes opp i lokalmiljøene rundt omkring.

(NB! Oversikten oppdateres fortløpende etter hvert som vi får informasjon om flere forestillinger)

 • En Julefortelling av Charles Dickens

  Hadeland Teaterlag presenterer for tredje gang klassikeren EN JULEFORTELLING (A Christmas Carol) av Charles Dickens på et julepyntet Hadeland Glassverk.

  Les mer
 • Nøtteknekkeren med KGB Dans & Ballett

  For 18. gang setter KGB dans & ballett opp den tradisjonelle juleballetten ”Nøtteknekkeren” i Bærum Kulturhus, og igjen har de med seg Opus 82 til å spille musikken.

  Les mer
 • Putti Plutti Pott og julenissens skjegg

  Julefortellingen om Putti Plutti Pott er en av Norges mest populære førjulsfortellinger. Du vil igjen få møte Petter, Caroline og Onkel Per, sammen med alle de andre som utgjør dette stemningsfulle stykke, skrevet av Per Asplin.

  Les mer
 • Snøfall - Årets juleforestilling

  Snøfall er en historie om mot; om mot til å være seg selv, til å kjempe for det man tror på og til å møte det man frykter mest. Men først og fremst er det en historie om tilhørighet og det å ha noen som du deler noe med.

  Les mer
 • Forestillingen "Julemiddag"

  Ønskereprise på suksessforestillingen. I julen blir alt forsterket. Det fine blir finere, det triste blir tristere. Vi setter oss ved samme bord – ofte for å snakke om året som har gått.

  Les mer
 • Reisen til Julestjernen

  Etter fjorårets suksess setter Nittedal Teater igjen opp «Reisen til Julestjernen» opp på Flammen i Nittedal.

  Les mer
 • PIken med svovelstikkene med Stabekk Teater

  Stabekk Teater kan høsten 2018 invitere deg til en familiemusikal basert på H.C. Andersens rørende historie om piken med svovelstikkene. I Sigve Bøes regi blir du tatt med tilbake til København omkring 1850. Gjennom sang og dans blir du kjent med gatelivet og utfordringene barn og voksne møter der.

  Les mer
 • Nøtteknekkeren med Norsk Ballettinstitutt

  Ballettskolen Norsk Ballettinstitutt gjentar suksessen fra i fjor, og danser julen inn med sin egen versjon av den populære balletten «Nøtteknekkeren»!

  Les mer
 • Love Actually - Filmkonsert

  Gjør deg klar til et gjensyn med den mest livsglade juleklassikeren av dem alle. Oslo Konserthus sikrer julestemningen når de forvandler den store Konsertsalen til "filmsal" og viser Love Actually med live symfoniorkester.

  Les mer
 • Traktorjul med Gråtass og gjengen

  I TraktorJul er alle med - Gråtass, Grynet, Goggen, Gamlefar og begge skurkene. Det er duket for spenning, forviklinger, humor, varme og den gode julestemningen!

  Les mer
 • Piken med svovelstikkene

  Jenta fryser. Det er nyttårsaften, og hun kikker inn på menneskene som er inne i de lune husene sine med god mat og vakre klær og er klare for å feire det nye året. Hun må få solgt fyrstikkene sine, slik at hun kan gå hjem hun også.

  Les mer