Søk i Aktiv i Oslo

Juleforestillinger i Oslo 2023 - For store og små - Aktiv i Oslo

En oversikt over årets juleforestillinger

Jula nærmer seg, og en måte å komme i julestemning på er å se en juleforestilling. I Oslo og Akershus er det både store og små juleforestillinger du kan velge mellom.

I Oslo og Akershus finner du finner alt fra lokale skoleforestillinger til større og tradisjonelle forestillinger i teatre og i kulturhus. Klassikerne er Nøtteknekkeren i Operaen, Jul i Blåfjell på Christiania Teater og Putti Plutti Pott i Oslo Spektrum. I år er det i tillegg urpremiere på Kristiania magiske tivolitheater!

Oslo og Akershus har imidlertid mer å by på, også juleforestillinger for voksne i form av Julelatter og mye mer.

Det finnes også mange hyggelige og mindre forestillinger som settes opp i lokalmiljøene rundt omkring. Er det en juleforestilling som bør inn her? Send e-post til post@aktivioslo.no

(NB! Oversikten oppdateres fortløpende, du kan derfor alltid komme tilbake hit for å holde deg oppdatert på juleforestillinger i Oslo 2023)

Årets juleforestillinger

Planlegg din magiske førjulstid i Oslo

Nå som du har fått en oversikt over de mest fantastiske juleforestillinger i Oslo, er det på tide å planlegge din magiske jul. Velg forestillinger som passer for deg og din familie, og husk å bestille billetter i god tid. Utforsk også de vakre juledekorasjonene og julemarkedene som Oslo har å tilby.

Vi håper at du får en koselig førjulstid i hovedstaden, og ønsker deg en gledelig jul.