Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her

Julekonserter i Oslo og Akershus - se oversikt over konserter her

Julekonserter i Oslo og Akershus 2018

Jule- og kirkekonserter er en familietradisjon for mange. Det er mange forskjellige spennende julekonserter og kirkekonserter å velge mellom i Oslo og Akershus i førjulstiden 2018.

Førjulstiden byr på mange julekonserter i alle konserthaller, kirker og andre steder som samler forsamlinger. For mange kor er julen høydepunktet når det kommer til konserter. Du finner alt fra tradisjonelle konserter med kjente og kjære julekonserter, og også stemningsfulle konserter med særpreg. Her er det bare å velge og vrake og her på Aktiv i Oslo presenterer vi et utvalg konserter som garantert setter deg i julestemning. Her finner du konserter med kjente og kjære artister, og også nye talenter og mindre arrangement du bør få med deg. Følg med her for å få med deg julekonsertene i 2018 som du ikke bør gå glipp av.

 

Er det en julekonsert som bør inn her? Send epost til redaksjonen@aktivioslo.no

 • The Real Choir - In Jubileo!

  The Real Choir fyller 15 år! Denne konserten blir en fest- og julekonsert kombinert. Du vil få oppleve et av Norges beste kor sammen med over 30 musikere!

  Les mer
 • Christmas with Nordic Tenors

  Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen.

  Les mer
 • Maria Mena - home for Christmas

  Vidunderlig vakkert, lød VG-anmelderens dom over Maria Menas julehit «Home for Christmas». Det samme vil bli hvisket i korridorene etter at den folkekjære popstjernen har skapt førjulsmagi i Oslo Konserthus 10 desember.

  Les mer
 • Kurt Nilsen Synger julen inn

  Den folkekjære musikeren tar med seg noen av Norges beste musikere og vil skape en spesiell inngang til julehøytiden for publikum.

  Les mer
 • Stille natt Hellige Natt

  Ikke gå glipp av denne juletradisjonen! Stille natt Hellige Natt stiller med fantastisk team av artister til årets Stille natt hellige natt turnéen: Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Alexander Rybak, Tor Endresen og Lisa Børud!

  Les mer
 • Julenatt

  Bli med å stemningsfull julekonsertert med kjente og kjære artister. I Oslo-området holdes konserter i Grorud kirke, Holmen kirke, Høvik kirke, Fagerborg kirke, Haugerud kirke, Helgerud kirke og til slutt i Nordstrand kirke, hvor det er to konserter den 22. desember.

  Les mer
 • Desembertoner – Nordeas gratis julekonsert i Oslo domkirke

  For niende gang samarbeider Nordea og Oslo domkirke om å gi en gave til Oslos befolkning i form av gratis julekonserter.

  Les mer
 • Julekonserter med Det Norske Jentekor

  Det Norske Jentekor ønsker velkommen til vakre, stemningsfulle og rørende julekonserter i Oslo Domkirke. De fremfører et program bestående av tradisjonelle norske julesanger. Her kommer du garantert i julestemning!

  Les mer
 • Oslo domkirkes julekonsert

  Tradisjon tro vil det bli vakker musikk fra det storslåtte til det stille, noe nytt og mye kjent. Og publikum inviteres selvfølgelig med på allsang!

  Les mer
 • Barnas Julekonsert med Oslo Filharmonien

  Musikerne i Oslo-Filharmonien inviterer nok en gang til julekonsert for hele familien, og denne gangen vises den populære filmen "Snømannen", hvor orkesteret spiller musikken til filmen.

  Les mer
 • Julekonsert med Trill Vokalensemble

  Trill Vokalensemble inviterer til stemninsfull julekonsert på Skatten. Det serveres en deilig miks av julesanger og fine hits.

  Les mer
 • Sissels Jul

  Ingen jul uten Sissel! I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg.

  Les mer
 • Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester – JUL

  Jul og Odd Nordstoga er kjent og kjært for dei fleste: "Jul i Svingen" på NRK, "Strålande Jul" med Sissel og Odd, julekonsert på NRK1 med Det Norske Kammerorkester vesle julaftan pluss mange opptredener på TV i samband med jula seier sitt.

  Les mer
 • Love Actually - Filmkonsert

  Gjør deg klar til et gjensyn med den mest livsglade juleklassikeren av dem alle. Oslo Konserthus sikrer julestemningen når de forvandler den store Konsertsalen til "filmsal" og viser Love Actually med live symfoniorkester.

  Les mer
 • Sølvguttenes tradisjonsrike julekonsert

  Bli med på den tradisjonelle julekonserten med Sølvguttene.

  Les mer