Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her

Julekonserter Oslo 2019 - se oversikt over ulike konserter!

Julekonserter Oslo 2019

Jule- og kirkekonserter er en familietradisjon for mange. Det er mange forskjellige spennende julekonserter og kirkekonserter å velge mellom i Oslo og Akershus i førjulstiden 2019.

Julekonserter Oslo 2019 – Hvilken julekonsert er din favoritt?

Førjulstiden byr på mange julekonserter i alle konserthaller, kirker og andre steder som samler forsamlinger. For mange kor er julen høydepunktet når det kommer til konserter. Du finner alt fra tradisjonelle konserter med kjente og kjære julekonserter, og også stemningsfulle konserter med særpreg. Her er det bare å velge og vrake og her på Aktiv i Oslo presenterer vi et utvalg konserter som garantert setter deg i julestemning.

Her finner du konserter med kjente og kjære artister, og også nye talenter og mindre arrangement du bør få med deg. Følg med her for å få med deg julekonsertene i 2019 som du ikke bør gå glipp av.

Er det en julekonsert som bør inn her? Send epost til redaksjonen@aktivioslo.no

Se flere konserter i Oslo i vår Hva Skjer-kalender.

 • Julekonsert: Kurt Nilsen og Kringkastingsorkesteret med gjester

  I anledningen 10 års-jubileum for julealbumet inviteres det til jubileumskonsert med NRK sitt fantastiske Kringkastingsorkester.

  Les mer
 • Sissels jul 2019

  Sissel har med seg sitt fantastiske band, og konserten inneholder alt fra klassiske julesanger til soul- og gospelperler, sanger som virkelig får julestemningen til å senke seg over publikum!

  Les mer
 • Julenatt 2019

  Årets store julekonsert med Jørn Hoel, Lisa Stokke, Emil Solli-Tangen og Lise Mæland. Dette er sjuende år på rad konserten Julenatt vil skape varm julestemning i kirker gjennom førjulstiden i Oslo.

  Les mer
 • Helene Bøksle - Julekonsert

  I år markerer Helene 10-års jubileum for sin juleturné, og publikum kan vente seg en helt unik førjulskonsert – skreddersydd med nytt materiale!

  Les mer
 • Årets julekonsert - Deilig er jorden

  Årets julekonsert - «Deilig er jorden» skal igjen på turnè, og i år har artistene Anita Skorgan og Rein Alexander fått med seg sine kollegaer Christine Guldbrandsen, Are Hembre og Marie Forr Klåpbakken!

  Les mer
 • Christel Alsos - Julekonsert

  Julen 2019 gjør Alsos et knippe utvalgte solokonserter, hvor hun tar med seg sine enestående musikere. Her fremfører Christel julelåter som er nære og personlige for henne, med en utsøkt og sårbar vokal.

  Les mer
 • STAGE DOLLS + RETURN

  Stage Dolls og Return – to giganter i norsk rockehistorie som har levert et hav av hits – inviterer til førjulsfest for åttende år på rad!

  Les mer
 • Oslo Ess - Førjulskonsert

  Førjulskonsert med Oslo Ess – for niende år på rad! Det finnes ikke noe bedre måte å starte jula på enn med Oslo Ess hvert år!

  Les mer
 • Førjulskonsert med Halvdan Svartes Guttekor

  Hadeland Glassverk ønsker velkommen til førjulskonsert med Halvdan Svartes Guttekor. Det blir garantert en stemningsfull opplevelse!

  Les mer
 • The Real Choir - En himmel full av stjerner

  The Real Choir er tilbake med en nydelig, varm og nær julekonsert. Sammen med 9 musikere vil de skape en helt unik konsertopplevelse.

  Les mer
 • Hanne & Tre Tenorer.. og et stjerneskudd

  Høydepunkter fra 10 fantastiske år preger årets jubileumskonsert med en av norsk kulturlivs største suksesser, Hanne & Tre Tenorer.

  Les mer