Søk i Aktiv i Oslo

Bondegård Oslo – Ta med barna på en landlig opplevelse i byen

Hva med å besøke en bondegård Oslo og omegn? Det finnes mange bondegårder i området der små og store kan hilse på dyr, plukke bær, hugge juletre, kjøre med hest og slede. Å være på en bondegård Oslo og Akershus er en perfekt helgeaktivitet for småbarnsfamilier. Hva er vel mer stas enn å se nyklekkede kyllinger, klappe kattepusene, kikke på facinerende påfugler og ri på en hest? Her er det ofte fine tilbud til barn og unge med foreldre i Oslo.

Flere av gårdene arrangerer også åpne dager, og andre aktiviteter noen helger i året, så da er det bare å følge med på arrangementskalenderen til aktivioslo.no hvor mange av de blir publisert.

Noen av gårdene nedenfor er også museer som gir besøkende innblikk i livet på små og store gårder før i tiden. Det kan være interessant for kanskje litt større barn?

Sommerleir på bondegård Oslo

Flere bondegård Oslo tilbyr også sommerleir til barn og ungdom der de kan få oppleve en skikkelig gårdsferie der de kan bli kjent med dyr og komme tett inn på norsk natur! Her er det ofte kano, klatring, riding på hest og / eller andre aktiviteter. Leirene kan variere fra en helg til en hel uke, så her er det bare å finne det som passer dere. Kjenner du noen, eller har du barn som kunne tenke seg dette? Se her for å komme over ulike sommerleier for barn og ungdom i Oslo.