Søk i Aktiv i Oslo

VuggestueMusikk for små barn

Musikk er noe alle setter pris på, små babyer og småbarn blir rolige og fornøyde når noen synger for dem. Det å dele musikk og musikalske opplevelser med barna er flott. Kanskje husker du ennå de vuggesangene moren din sang for deg på sengekanten.

Sangleker, vuggesanger og regler

Jeg er sikker på at mange barn har prestert sin første latter til “Lille Petter Edderkopp” eller “Sko,sko Blakken med hammer og med tang” eller hva med “Ride, ride ranke”? Det er mye moro du og barnet kan ha med barnesanger, musikk, regler og barnerim. Husker du alle barnesangene og reglene? Og hva med alle de koselige vuggesangene som “Eg veit ei lita jente” og “Blåmann bukken min”? I en Musikalsk Vuggestue eller musikkbarnehage kan du og barnet lære nye og friske opp gamle sanger.

Aktiv I Oslo har også samlet noen barnesanger og regler. Jeg sikker på at de fleste babyer har ledd av fryd når de har valset rundt på kjøkkenet med mamma også. Det er naturlig for foreldre å dele sin musikkglede med små barn. Musikk, sang og dans er en flott måte å kommunsiere med barna før de har et verbalt språk og instinktivt vet foreldrene det. Alt dette kan du lære mer om i de spennende Musikalske Vuggestuene og på danseskoler som tilbyr babydans.

Lyst til å prøve trening på land? – babygym er det siste i Norge for trendy og aktive babyer.