Søk i Aktiv i Oslo

Bogen Musikkskole

Bente Bogen Ved Bogens Musikkskole tilbyr babysang fra konseptet «Musikk fra Livets Begynnelse» for barn som er 3-12 måneder.

Musikk fra livets begynnelse ved Bogen Musikkskole

Bente Bogen Ved Bogens Musikkskole tilbyr sang for barn som er 3 måneder – 4 år ut i fra konseptet «Musikk fra Livets begynnelse».

Å komme i gang med dette tidlig er viktig både av hensyn til barnets utvikling og også av hensynet til samspillet mellom barn og foreldres samvær i barnets første leveår. Fyller man det med sang og musikk, er det enda morsommere og hyggeligere å være sammen.

15 års erfaring

Bogen har 15 års erfaring med musikk og små barn, har bred og relevant musikkpedagogisk utdanning, bruker og behersker mange instrumenter og lydkilder og holder kurs for barnehagepersonale og andre om arbeid med musikk og små barn rundt hele Norge. Hun er medlem av Musikk fra livets begynnelse, som er en landsomfattende interesseorganisasjon for små barn og musikk.

Små grupper

Bogen tar imot små grupper med maksimalt 10 deltakere hvor folk blir kjent med hverandre og hvor det er musikken mellom liten og stor som står i fokus.

Hun har fine, romslige lokaler, ett er innredet som musikkrom, det andre er et stort venterom hvor barna kan krabbe, gå, løpe og leke før og etter timene, samt spise medbrakt mat, og de voksne kan snakke med hverandre i en halvtimes tid etter timene. Så det er også et sosialt tilbud på den måten. Det er gratis parkering rett ved lokalet.
Deltakerne lærer ca 20 sanger og regler på et 10-gangers kurs og får tekster på mail og lydfiler og/eller cd med alle sangene på.

Les vår artikkel om tilbudet her >>

Send melding til Bogen Musikkskole

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.