Søk i Aktiv i Oslo

Gratis sommerkurs i Capoeira hovedbilde

Gratis sommerkurs i Capoeira

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sommerskole og helgekurs i Capoeira for alle unge i alderen 8-18 år. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta, bare lyst og nysgjerrighet.


BARN 8-13 år:
Uke 26 (24.-28.juni) og uke 31 (29.juli-2.august)
Mandag-fredag kl 10-13.30

UNGDOM 13-18 år:
28.-29. juni og 16-17.august
Fredag kl 16.00-19.00 og lørdag kl 11.00-15.00

Capoeira er en blanding av dans, musikk, selvforsvar og akrobatikk. På kurset vil man lære de grunnleggende bevegelsene og kombinasjonene og capoeira- akrobatikk. Capoeira kommer fra Brasil der musikk er en viktig del av kulturen. På sommerkurset vil man lære å spille capoeira-rytmene og sangene som hører til.

Dette er 9. året Oslo Capoeira klubb tilbyr gratis capoeira-sommerkurs for barn og ungdom i Oslo! Kursene ledes av instruktørene i Oslo Capoeira klubb som har lang erfaring med barn og ungdom. Prosjektet er et samarbeid mellom Oslo Capoeira klubb, Oslo Idrettskrets, Sagene samfunnshus og bydel Sagene.

Ta med treningstøy, joggesko, matpakke/frukt og godt med drikke. Er det fint og varmt vær kan det godt være at vi også holder på litt ute. På siste kursdag for barn kan man invitere venner og familie for å se på.

Adresse:
Sagene Samfunnshus, Kristiansandsgate 2, tvers over gata fra Sagene kirke., buss 20, 37

Påmelding: info@capoeira.no Informasjon: www.capoeira.no 

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Williamsburg by Night
lørdag
22:00

Williamsburg by Night

Williamsburg by Night – come for the food and stay for the party!

Eventbilde: El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert
søndag
18:00

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert

Dette er et type arrangement for både tangodanseren og konsertpublikummet. Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene.