Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gratis sommerkurs i Capoeira hovedbilde
torsdag 

Gratis sommerkurs i Capoeira

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sommerskole og helgekurs i Capoeira for alle unge i alderen 8-18 år. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta, bare lyst og nysgjerrighet.


BARN 8-13 år:
Uke 26 (24.-28.juni) og uke 31 (29.juli-2.august)
Mandag-fredag kl 10-13.30

UNGDOM 13-18 år:
28.-29. juni og 16-17.august
Fredag kl 16.00-19.00 og lørdag kl 11.00-15.00

Capoeira er en blanding av dans, musikk, selvforsvar og akrobatikk. På kurset vil man lære de grunnleggende bevegelsene og kombinasjonene og capoeira- akrobatikk. Capoeira kommer fra Brasil der musikk er en viktig del av kulturen. På sommerkurset vil man lære å spille capoeira-rytmene og sangene som hører til.

Dette er 9. året Oslo Capoeira klubb tilbyr gratis capoeira-sommerkurs for barn og ungdom i Oslo! Kursene ledes av instruktørene i Oslo Capoeira klubb som har lang erfaring med barn og ungdom. Prosjektet er et samarbeid mellom Oslo Capoeira klubb, Oslo Idrettskrets, Sagene samfunnshus og bydel Sagene.

Ta med treningstøy, joggesko, matpakke/frukt og godt med drikke. Er det fint og varmt vær kan det godt være at vi også holder på litt ute. På siste kursdag for barn kan man invitere venner og familie for å se på.

Adresse:
Sagene Samfunnshus, Kristiansandsgate 2, tvers over gata fra Sagene kirke., buss 20, 37

Påmelding: info@capoeira.no Informasjon: www.capoeira.no 

Relaterte saker

Eventbilde: RHYTHM @Brød & Sirkus
torsdag
19:00

RHYTHM @Brød & Sirkus

RHYTHM er stolte over å arrangere social i samarbeid med Brød og Sirkus! Det blir musikk, sosialdans og gode drinker i baren, med andre ord- en super opplevelse i et godt miljø.

Eventbilde: Family Reggae Disco – familieaktiviteter
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.