Søk i Aktiv i Oslo

SurfCamp

Sommeren nærmer seg med en bølge av spenning og moro, og SurfCamp er en pulserende leir like utenfor Oslo, der eventyret venter alle barn mellom 7 og 15 år. Denne campen er mer enn bare et sted å være. Det er en invitasjon til utforskning, mestring og nye vennskap med likesinnede eventyrere.

På den flotte stranden ved Hvalstrand bad i Asker er SurfCamp den ultimate sommerdestinasjonen for hundrevis av barn som søker etter sommerens magi. Marker i kalenderen for uke 26 og 33, for da starter årets sommercamp!

Mottoet? «Alle skal ha det gøy!»

Det er ikke bare et utsagn, men en forpliktelse til å skape et inkluderende paradis der enhver barndomsdrøm kan realiseres, uansett hvilke hindringer som må overvinnes.

På SurfCamp kan ditt barn være med på en mengde aktiviteter som badeland, jolleseiling, krabbefiske, bananbåt, tråkkebåt, kano, bygging av sandslott og mye mer!

Camptider:

Mandag til onsdag: 09:00 – 16:15*
Torsdag: 09:00 – 20:00**
Fredag: 09:00 – 14:00

*Aktivitetene er fra 09:00 – 16:15, men barna kan leveres fra 08:30 og være til 16:30.
**I uke 25 er det i tillegg overnatting i telt fra torsdag til fredag for de som har lyst.

Her kan du lese mer om SurfCamp.

Barna får blant annet:
– SurfCamp T-skjorte.
– SurfCamp vannflaske.
– Frokost.
– Frukt hver dag.
– Delta på førstehjelpskurs.
– Masse frisk luft.
– Minner for livet.
– Mange nye venner.
– Mestrinsfølelse.
– Ikke tid til å bruke mobilen 😊

Inkludering og mestring

På SurfCamp står inkludering og mestring i sentrum av opplevelsen. De legger stor vekt på å skape et miljø hvor alle føler seg velkomne og inkludert. Gjennom fellesskapet som dannes her, oppmuntres barna til å støtte hverandre, se hverandres styrker og bidra til hverandres trivsel. Her er alle barn like verdifulle.

De tilrettelegger gjerne for barn med ulike utfordringer som Downs syndrom, CP, autisme, asperger, rullestolbrukere, ADHD, svaksynte og døve/nedsatt hørsel.

Sikkerhet er alltid førsteprioritet

Sikkerheten er alltid førsteprioritet hos SurfCamp. Lederne er opplært til å ivareta sikkerheten til alle barn, og de har profesjonelle førstehjelpere til stede hele uken med eget førstehjelpstelt hvis uhellet skulle være ute. Alle barn får også en times førstehjelpskurs i løpet av uka.

På vannet patruljerer de kontinuerlig med to vaktvannscootere og en rib, og de stiller strenge krav til bruk av flytevester under aktiviteter i eller nær vannet. Her kan alle føle seg trygge og inkludert mens de utforsker gleden og samholdet på SurfCamp.

Les mer om årets SurfCamp.

Bli med på årets kuleste sommerleir!

Referanser

«Jeg føler at dette må jeg skrive til dere for det fortjener dere virklig🌸 Tusen tusen takk for den fantastiske jobben dere gjør🤩 mine jenter for andre år på rad har koset seg MASSE på Surfcamp og har igjen fått et sommerminne for livet🌸 og ikke minst for den inkluderingen og tilpassingen dere gjør for den gruppa med barn og ungdommer med Downs Syndrom🥰 Det å se hverdag den gleden, fornøyelsen og ikke minst mestringsfølelse i øynene dems gleder stort en mammahjerte❤️🌸 Stå på og fortsette med den kjempe bra jobben dere gjør👍🏻😎»
– Mamma til et barn med downs.

En strålende fornøyd gutt takker for en fantastisk uke. Kule og flotte ungdom som passer på og gjør campen både gøy og trygg. Til neste år kommer vi tilbake med lillebror også.
– Hanne.

Send melding til SurfCamp

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.