Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Forestillingen «Pippi Langstrømpe på de sju hav» hovedbilde
søndag 
14:00
Égal Teater

Forestillingen «Pippi Langstrømpe på de sju hav»

«Pippi Langstrømpe på de sju hav» forteller historien om Pippi, en ung jente som bor i den eventyrlige Villa Villekulla sammen med Herr Nilsson og Lille Gubben.

Pippis bakgrunn er like fascinerende som hennes personlighet. Med en mor som dessverre er borte og en far som er konge på en avsidesliggende sydhavsøy, har Pippi sjørøtter i blodet.

Når Pippi får vite at hennes far, Kaptein Langstrømpe, har blitt tatt til fange av pirater på en øde øy, tar hun saken i egne hender. Hun overbeviser vennene Tommy og Annika om å bli med henne på et heroisk oppdrag for å redde sin far.

Spørsmålet som henger i luften er om de vil nå fram i tide, eller om piratene vil lykkes i å stjele Sjørøver Fabbes legendariske gullskatt. Kan Pippi og hennes motstandskraft overvinne sverd og kanoner?

Dette utrolige eventyret blir levendegjort på scenen av Égal Teater, og publikum kan glede seg til en forestilling som tar dem med på en bemerkelsesverdig reise inn i Pippis fantastiske verden.

Finn ut mer

Se spilletider

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Langåpent på Teknisk museum
torsdag
16:30

Langåpent på Teknisk museum

Langåpent museum hver torsdag. Grip muligheten til å nyte Teknisk museum også på kveldstid! 

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
søndag
10:00

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Ta med hele familien for en gøy og lærerik helg. Museet har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin.