aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Ikke gå glipp av dette - Aktiv I Oslo.no

Dette skjer de neste dagene

Mye skjer nå i mai, så her finner du et lite utvalg av arrangementer du ikke bør gå glipp av!

Det er mai! – Varmen er endelig på vei, og med det kommer også mange spennende arrangementer i Oslo for både store og små. Se gjennom denne oversikten over utvalgte arrangement og bli inspirert til hva du skal gjøre i dagene fremover!

 • Osloveko - Ekstremsportveko på 1 dag

  Laurdag 5. mai kan du oppleve verdas største ekstremsportfestival, Ekstremsportveko, på 1 dag i Oslo - heilt gratis!

  Les mer
 • Julie Bergan på Rockefeller

  De siste ukene har hun blant annet spilt på Coachella med Alan Walker og varmet opp for Dua Lipa i Stockholm. Nå står Rockefeller for tur!

  Les mer
 • Båtens dag på Maritimt Museum

  Alle tradisjonsbåtene i Gjøa havn blir satt på sjøen til folkefest og sang. Bli med og ta i et tak! Museet lager et stort bål i fjæra og du er velkommen til å grille dine egne pølser her.

  Les mer
 • Kuslipp på Bygdøy Kongsgård

  Det er et sikkert vårtegn når 60 kuer skal slippes ut på beite for første gang dette året. Det blir salgsboder og musikk, hopping i høyet og ponnileiing på uteridebanen.

  Les mer
 • Italienske dager i Mathallen

  3.-5. mai tar Italia over Mathallen, så om du er glad i italiensk mat bør du definitivt ta turen innom.

  Les mer
 • Tom Waits-løpet 2018

  Også i 2018 møtes mange tusen forventningsfulle osloborgere opp på Oslos østkant for å delta på Norges største pub-crawl «Tom Waits-løpet» som går innom et antall barer fra kirkeruinene til kafe Fiasco, derav slagordet "fra ruin til fiasco". Målet med løpet er å ha det hyggelig, intet annet.

  Les mer
 • Låta som forandret verden

  Nå får du muligheten til å oppleve en av låtene som forandret verden - tolket av en landets mest spennende artister. Nobels Fredssenter og Øyafestivalen inviterer til en helt spesiell kveld om én av disse ikoniske låtene og hvorfor akkurat denne låten har satt spor i verdenshistorien. Arrangementet er gratis - Låta blir avslørt under selve eventet.

  Les mer
 • Historier om håp fra Midtøsten

  Hva får to bitre fiender, en muslim og en kristen som sto på hver sin side i den libanesiske borgerkrigen, til å forsones og vie livet til å forhindre ytterligere blodsutgytelse og krigføring?

  Les mer
 • Refleks: Nasjonal identitet – stolthet og fordom

  På med finstasen og ut i gatene. Om noen uker samles hele nasjonen med vaiende flagg for å feire 17. mai. Hva består denne nasjonale stoltheten av, og hvordan har den endret seg over tid?

  Les mer
 • Strandryddeuken

  Bli med i kampen mot verdens raskest voksende miljøproblem. Ta med hansker og avfallssekker – vi skal ut og rydde!

  Les mer