Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Båtens dag på Maritimt Museum hovedbilde
søndag 
11:00
Norsk Maritimt Museum

Båtens dag på Maritimt Museum

Maritimt Museum ønsker våren velkommen og arrangerer Båtens dag med sjøsetting og åpen skute.

Alle tradisjonsbåtene i Gjøa havn blir satt på sjøen til folkefest og sang. Bli med og ta i et tak! Museet lager et stort bål i fjæra og du er velkommen til å grille dine egne pølser her.

Du kan også besøke SS Svanen som ligger til kai denne dagen og bli med ombord og under dekk. Hun er en over hundre år gammel krigsseiler, men like vakker i dag som den gang. Museets egen renessansebåt Vaaghals, som er en kopi av et av Barcode-funnene, skal ut på sjøen og er klar til å ta med små og store på en liten rundtur på vannet.

Aktiviteter utendørs:
Pil- og bueskyting
Barnas Båtverksted
Åpen skute på SS Svanen
Turer med Vaaghals

Aktiviteter inne i museet:
​I utstillingen “På reise med Chiefen og Sally Jones” kan barn og voksne bli med på en helt spesiell vandring sammen med førstereisen. “Førstereisens eventyrstund” starter kl 12.00, 13.00 og 14.00 på øverste dekk.

Les mer om museet her.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
fredag
11:00

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
fredag
11:00

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Agnes Cecilia – Nationaltheatret
fredag
15:00

Agnes Cecilia – Nationaltheatret

Sceneversjonen av Maria Gripes spenningsroman Agnes Cecilia er en fortelling for barn og unge – full av undring, mystikk og overnaturlige elementer.