Søk i Aktiv i Oslo

Erik i massasjestolMassasjestol kan være en god investering for en bedrift eller organisasjon. Flere og flere anskaffer seg til og med massasjestol i hjemmet.

Det er stadig større oppmerksomhet rundt det å ta en kvalitetspause, eller powernap, i hverdagen. En massasjestol forebygger anspenthet og vonde muskler, og gir samtidig gir et pusterom i en ellers travel dag. Dermed kan massasjestol bidra til å gi økt velvære og overskudd.

Massasjestol – eie eller leie?

Du kan både leie, lease og eie massasjestol. Hva du velger avhenger av hvilket prisnivå du ønsker å legge deg på, og hvordan du planlegger å bruke massasjestolen.

Hvis man velger å leie eller lease massasjestol får man som oftest gratis service, og dette kan være en stor fordel for bl.a. firmaer, når massasjestolen benyttes hyppig av flere medarbeidere.

Massasjestol – prisnivå og standard

Lurer du på hvor mye penger du bør legge i en massasjestol? Dette avhenger også av hvordan du planlegger å bruke massasjestolen, og hvor opptatt du er av helsemessig gevinst.

Forskjellen på rimelige og dyrere massasjestoler er først og fremst funksjonsnivået. En litt dyrere massasjestol har som oftest flere massasjeprogrammer og flere funksjoner. Et annet viktig aspekt er hvorvidt massasjestolen er utviklet av fagfolk eller ikke. En massasjestol utviklet av fysioterapeuter eller andre fagpersoner vil som regel gi bedre effekt og større helsemessig gevinst.