Arrangementet er fullført.
Kulinarisk Akademi gir deg en utfyllende teoretisk gjennomgang der det blir gått gjennom vinlandenes viktigste egenskaper og du lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. De går gjennom de viktigste druesortene, klimatiske forhold og historiske grunner til at vinproduksjonen har utviklet seg til det den er idag.
Det blir også gått gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mat tips til de ulike vinene.
Man smaker seg gjennom fem viner denne kvelden
Kurset inkluderer:
Smaking av 5 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
Det serveres ikke mat på dette kurset
Oppmøte kl 17:45
Kl:18.00 til 20.00
Sted:
Kulinarisk Akademi Hovedavdeling
Maridalsveien 87 bygg 7 , 0461 Oslo
Pris per person: 750,- ink.mva
Antall: 12-50 personer
For påmelding gå til kurskalender her >>
For spørsmål ta kontakt med Kulinarisk Akademi på ck@kulinariskakademi.no eller 23 23 15 80
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.