Arrangementet er fullført.
Bocuse dÒr vinner Terje Ness og Stocks egen kjøkkensjef Stian Gregersen.
6-retters meny: Blåskjell og kantareller – Piggvar med fennikel og caviar – Steinsopp consomme med rådyrraviolli og parmesan – Villand, kål, sopp og Foie Gras – Brie trøffel – Souffle pasjonsfrukt. Meny kr: 850,-. Egen vinmeny.
Book bord idag: vilt@stockoslo.no.
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.