Søk i Aktiv i Oslo

Visning av “Uteliggerliv” med debatt hovedbilde

Visning av “Uteliggerliv” med debatt

"Uteliggerliv" med Leif og Idun. Foto: Lene Haug

Livet som bostedsløs

I fjor sommer, bestemte to av våre journalister, Idun og Leif, seg for å teste hverdagen som uteligger. Vi viser alle episodene av Uteliggerliv  på Kampen Kulturhus- gratis inngang, lett servering og heftig debatt.

Aktiv i Oslo viser Uteliggerliv episode for episode, med korte innlegg om problemstillinger knyttet til bostedsløshet mellom hver episode. Idun og Leif kommer og etter filmvisning kjører vi debatt!

Uteliggerliv handler om: To ungdommer, uten hjem, uten penger. I syv dager og syv netter.

Leif og Idun bestemte seg for å leve en hel uke i Oslo – uten penger, mat eller bosted. Hvordan det gikk kan du se i dokumentarserien Uteliggerliv. Uteliggerliv ble distribuert via YouTube og publisert på Aktiv I Oslo.no. Dokumnetarseriens mål var å sette fokus på sider av Oslo de fleste av oss sjelden får nærkontakt med. Serien fikk en god del oppmerksomhet i TV og aviser og har også blitt vist på TV8 Oslo. Nå er det på tide å vise den i kinoformat og ikke minst kjøre debatt.

Blant dem som stiller i panelet er Venstre-politiker Odd Einar Dørum, Norges fremste forsker på bostedsløse Evelyn Dyb, byrådssekretær Morten Bakke, daglig leder i =Oslo, Kirkens Bymisjon, Oslo Politidistrikt og skaperne av Uteliggerliv.

Det blir også foredrag om Bostedsløshet i tall og fakta ved Ellen Dyb. Gratis inngang!

Se alle episodene i vår guide til Uteliggerliv >>

Relaterte saker