Søk i Aktiv i Oslo

Torill og Linda – to kvinner, en cadillac, en cabaret hovedbilde

Torill og Linda – to kvinner, en cadillac, en cabaret

Torill og Linda - en cabaret

Torill og Linda – to kvinner, en cadillac, en cabaret

”Jeg står i Gudbrandsdalen. Tok til høyre etter Otta. Ja, veit DU hvor jeg er? Er ikke det jobben din å vite hvor jeg er?”

Møt Torill og Linda. To dansebandsangerinner rundt tretti. Etter å ha trubaduret på Ottamartnan, er de endelig på vei hjem til Sinsen for å feire jul. Midt i Gudbrandsdalen, punger bilen og de må vente på hjelp. Her passerer deres liv cabaret i en blanding av gode låter man trodde man hadde glemt og dialoger om erobringer av menn og mus.

Denne lille forestillingen er perfekt timeout fra julestri. Ta et glass vin eller en drivers, senk skuldrene og la T og L forføre deg inn i et komisk lite stykke Norge.  Torill og Linda har urpremiere på Oslo Nye Teaterkjelleren 6. desember 2011. Forestillingen er et resultat av et samarbeide mellom skuespillerne/ sangerne Christel Blunck og Vibeke Oskal.  Gunhild Kilde Aarebrot har regi.

Torill og Linda spiller på Oslo Nye Teaterkjeller’n 6., 7. og 8. desember kl. 21.00. Billetter 195/ 100(studenter og scenekort). Billettbestilling på tlf:  22348680

Relaterte saker

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Eventbilde: Innvielsen på SALT
søndag
18:00

Innvielsen på SALT

Christen the Place er et morsomt drama om unge menn som må ta stilling til sine egne og hverandres følelser og psykiske helse når de prøver å hjelpe kompisen sin.

Eventbilde: DE ULTIMATE på Vega Scene
tirsdag
19:00

DE ULTIMATE på Vega Scene

DE ULTIMATE – Kan man lage en ultimat teaterforestilling på en uke?