Arrangementet er fullført.

Torill og Linda – to kvinner, en cadillac, en cabaret hovedbilde
torsdag 

Torill og Linda – to kvinner, en cadillac, en cabaret

Torill og Linda - en cabaret

Torill og Linda – to kvinner, en cadillac, en cabaret

”Jeg står i Gudbrandsdalen. Tok til høyre etter Otta. Ja, veit DU hvor jeg er? Er ikke det jobben din å vite hvor jeg er?”

Møt Torill og Linda. To dansebandsangerinner rundt tretti. Etter å ha trubaduret på Ottamartnan, er de endelig på vei hjem til Sinsen for å feire jul. Midt i Gudbrandsdalen, punger bilen og de må vente på hjelp. Her passerer deres liv cabaret i en blanding av gode låter man trodde man hadde glemt og dialoger om erobringer av menn og mus.

Denne lille forestillingen er perfekt timeout fra julestri. Ta et glass vin eller en drivers, senk skuldrene og la T og L forføre deg inn i et komisk lite stykke Norge.  Torill og Linda har urpremiere på Oslo Nye Teaterkjelleren 6. desember 2011. Forestillingen er et resultat av et samarbeide mellom skuespillerne/ sangerne Christel Blunck og Vibeke Oskal.  Gunhild Kilde Aarebrot har regi.

Torill og Linda spiller på Oslo Nye Teaterkjeller’n 6., 7. og 8. desember kl. 21.00. Billetter 195/ 100(studenter og scenekort). Billettbestilling på tlf:  22348680

Relaterte saker