Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Made in Oslo – grip denne sommermuligheten! hovedbilde
torsdag 
16:00
Den Norske Opera & Ballett

Made in Oslo – grip denne sommermuligheten!

Sommeråpent operahus med danseforestillinger for hele familien! I sommer kan du se publikumssuksessene A Dance Tribute to the Art of Football og Made in Oslo i kortversjoner til lavere billettpris.

Jo Strømgren Kompani serverer en treretters meny bestående av tre medrivende og helt ulike koreografier:

«Made in Oslo» er en ny forestilling med utdrag fra tre verk som alle er laget i Oslo og viser hva norsk dans kan være: Salve Regina, A Dance Tribute to Ping Pong og Kvart.

Skråblikk på det miserable livet
Livet kan være miserabelt. Hvor og hvordan søker vi trøst og lindring? «Salve Regina» er laget med et umiskjennelig strømgrensk skråblikk på menneskelig tilkortkommenhet, maktspill og dobbeltmoralisme.

Humoristisk om bordtennis
«A Dance Tribute to Ping Pong» er en selvstendig oppfølger til A Dance Tribute to the Art of Football – og handler om – bordtennis! En asiatisk guru leder sine etterfølgere gjennom den moderne tilværelsens minefelt og viser veien til hinsides lykke. På veien oppstår både underholdende dans og morsomme situasjoner.

Prisbelønt og vakker samtidsdans
«Kvart» er bevegelser på et firkantet ullteppe som utforsker en type dans som ikke så ofte vises på scener – dansere som danser for hverandre.

Se mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
mandag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Krigens skjebner – på Akershus festning
tirsdag
19:00

Krigens skjebner – på Akershus festning

En vandreforestilling av og med Ross Kolby om syv skjebner under 2. verdenskrig på Akershus festning.

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.