Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

A Dance Tribute to the Art of Football hovedbilde
lørdag 
12:00
Den Norske Opera & Ballett

A Dance Tribute to the Art of Football

Sommeråpent operahus med danseforestillinger for hele familien! I sommer kan du se publikumssuksessene A Dance Tribute to the Art of Football og Made in Oslo i kortversjoner til lavere billettpris.

Samtidsdans for fotballfans: Verdens første fotballballett har siden urpremieren i 1997, gått sin seiersgang verden rundt! Fra 27. juni til 21. juli kan du se den i en kortversjon på 30 minutter.

Forestillingen tar for seg fotballen som fenomen med dets fysiske rutiner, vold, galskap, estetikk og humor. Den er samtidig en politisk kommentar til den kunstige konflikten mellom sport og kunst, og et spark til stolthet og fordommer som omgir arbeiderklassens fotball og overklassens ballett.

Forestillingen visker ut alle skillelinjer mellom de to disiplinene og belyser den felles underholdningsverdien og det mangfoldige fysiske uttrykket.

Se mer her.

Jo Strømgren Kompani (JSK) presentere et unikt sommerprogram på Operaen tilrettelagt for hele familien med kortere danseforestillinger til en lavere billettpris. JSK ønsker at sommerprogrammet skal bidra til at flest mulig får anledning til å oppleve kunst av høy kvalitet.

Relaterte saker

Eventbilde: Mini Cruise i Oslofjorden
fredag
14:00

Mini Cruise i Oslofjorden

Ta med hele familien på en ekte sjørøverskute! Cruiset er perfekt dersom du ønsker å få et overblikk over byens fjordliv og de idylliske øyene i indre Oslofjord.

Eventbilde: Sikre deg Sommerkortet til Drammensbadet!
lørdag
00:00

Sikre deg Sommerkortet til Drammensbadet!

Bad så mye du vil på Drammensbadet med Sommerkortet!

Eventbilde: Barnas Søndag på Barcode Street Food
søndag
12:00

Barnas Søndag på Barcode Street Food

Hver søndag inviterer BSF til en ekstra spesiell og gratis aktivitetsdag for hele familien.