Søk i Aktiv i Oslo

The Showgirls Must Go On hovedbilde

The Showgirls Must Go On

"The Showgirls must go on" på Chat Noir
 
De er tilbake! Fem år etter braksuksessen med SHOWGIRLS samles igjen Elisabeth Andreassen, Guri Schanke, Hilde Lyrån og Marian Aas Hansen på Chat Noir.
 
Showet blir også Chat Noirs 100-års jubileumsforestilling. Fire av Norges mest folkekjære og glamorøse sangere og showartister inntar igjen Chat Noir og omskaper scenen til Norges Ceasars Palace med et flunkende nytt, storslått, humoristisk og glitrende musikkshow! 

THE SHOWGIRLS MUST GO ON er som forrige gang et musikalsk gladshow med overraskende vendinger, selvironi, skråblikk og ikke minst storslagne visuelle opptrinn; som et lite stykke Las Vegas, West End og Broadway i Oslo! Se frem til vakker sang og høyt tempo sammen med forrykende dans – ledsaget av de morsomste historiene fra livet i showbiz. Med seg på scenen har Bettan, Guri, Hilde og Marian fire av Skandinavias beste mannlige dansere og et topp orkester under ledelse av Spellemannprisvinner Hans Mathisen.

THE SHOWGIRLS MUST GO ON blir regissert av Johan Osuldsen. Ved siden av å være mannen bak IT’S SHOWTIME og SHOWGIRLS på Chat Noir, har han blant annet hatt den norske regien på musikalsuksessene MAMMA MIA! og WE WILL ROCK YOU på Folketeateret i Oslo.

Bestill billetter til “The Showgirls must go on” på Chat Noir >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bukkene Bruse drar til syden
fredag
11:00

Bukkene Bruse drar til syden

I et fargerikt og levende univers, fylt med gjenkjennbare og morsomme referanser for store og små, er det endelig tid for Bukkene Bruses sydentur.

Eventbilde: Ronja Røvardotter
fredag
18:30

Ronja Røvardotter

Ei forteljing om venskap, håp og det å stå opp mot dei vaksne. Regissør Catrine Telle ønsker å plassere historia om Ronja i ein moderne ruin med krig og urettferd som bakteppe.

Eventbilde: Barna av Egypt
lørdag
11:00

Barna av Egypt

Ellingssrud musikalteater sin fjerde store musikalproduksjon!