Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

The Showgirls Must Go On hovedbilde
torsdag 

The Showgirls Must Go On

"The Showgirls must go on" på Chat Noir
 
De er tilbake! Fem år etter braksuksessen med SHOWGIRLS samles igjen Elisabeth Andreassen, Guri Schanke, Hilde Lyrån og Marian Aas Hansen på Chat Noir.
 
Showet blir også Chat Noirs 100-års jubileumsforestilling. Fire av Norges mest folkekjære og glamorøse sangere og showartister inntar igjen Chat Noir og omskaper scenen til Norges Ceasars Palace med et flunkende nytt, storslått, humoristisk og glitrende musikkshow! 

THE SHOWGIRLS MUST GO ON er som forrige gang et musikalsk gladshow med overraskende vendinger, selvironi, skråblikk og ikke minst storslagne visuelle opptrinn; som et lite stykke Las Vegas, West End og Broadway i Oslo! Se frem til vakker sang og høyt tempo sammen med forrykende dans – ledsaget av de morsomste historiene fra livet i showbiz. Med seg på scenen har Bettan, Guri, Hilde og Marian fire av Skandinavias beste mannlige dansere og et topp orkester under ledelse av Spellemannprisvinner Hans Mathisen.

THE SHOWGIRLS MUST GO ON blir regissert av Johan Osuldsen. Ved siden av å være mannen bak IT’S SHOWTIME og SHOWGIRLS på Chat Noir, har han blant annet hatt den norske regien på musikalsuksessene MAMMA MIA! og WE WILL ROCK YOU på Folketeateret i Oslo.

Bestill billetter til “The Showgirls must go on” på Chat Noir >>

Relaterte saker

Eventbilde: Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater
søndag
16:00

Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater

Tid for glede – en teaterbegivenhet av de sjeldne!

Eventbilde: Teaterstykket Varm melk med honning
onsdag
19:00

Teaterstykket Varm melk med honning

Forestillingen er skrevet av Maiken Schjøll Frisch, og er et forsøk på å synliggjøre kampene i oss mennesker hva gjelder vår skeivhet.

Eventbilde: SOM FØR OG ETTER – en sort komedie
mandag
19:00

SOM FØR OG ETTER – en sort komedie

SOM FØR OG ETTER er en sort komedie om en families klare forventninger og uklare tolkninger i møte med livet, kjærligheten og døden.