Arrangementet er fullført.

Teater for barn 3-6 år hovedbilde
søndag 
17:15
Sagene samfunnshus

Teater for barn 3-6 år

Bli med barn 3-6 år og skap vår historie

Sammen med dragen Spike og andre rollefigurer, musikk, dans, sang og bevegelse skaper Marte hos Martemos Teater og barna fantasi, lærerike og magiske historie.

Her finner du en morsom og spennende verden for barn. Her kan barna få utfolde seg med utgangspunkt i leken. Det er et stort fokus på øvelser og leker som stimulerer konsentrasjon, uttrykk, følelser og hvordan kjenne etter, se andres og uttrykke sine egne følelser.

Martemos Teater har et fokus på å  fremme et positivt selvbilde, lære barna toleranse, finne vennskap, gjennom musikk, dans, sang, humor, glede og bevegelse.

Det er grats prøvetime.
For de som ønsker å fortsette etter det, så koster kurset 1250kr pr deltaker.

Kurset starter søndag 4. Februar, går over 8 ganger og avslutter med forestillng for foreldre, slekt og venner søndag 25. Mars.

Les mer om Martemos Teater her >>

For påmelding og mer informasjon.
facebook.com/martemos
martemosteater@gmail.com
92246409

Hyr Marte inn til workship og forestilling i barnehage/skoler/bursdager osv

Velkommen til forestilling Jungeluniverset. Marte og rollefigurene tar med publikum på en magisk og spennende reise i jungelen. Forestillingen inneholder rollefigurer, sang og musikk. Forestillingen passer for barn 1-12 år og varer ca 30/45min (1-3 år) 45/60 min (3-12 år)
Det er en enmanns forestilling hvor Marte styrer forestillingen, styrer rollefigurene og går inn og ut av ulike roller.

Det er en inkluderende forestilling som passer for barn 1-12 år. Grunnmuren er at Marte tar med publikum på en magisk reise i jungelen og her får dere blant annet møte dragen Spike, apekatten Apos, løven Brakaren og krokodillen Kroko.

Forestillingen har en ramme og scenografi som kan tilpasses alle steder og lokaler. Skuespilleren fletter også gjerne inn flere, andre rollefigurer og elementer ut fra hva de som booker ønsker, evt tema og det som blir naturlig i forhold til høytider og årstidene.

Rollefigurer, afrikansk tromme, sang, dans og musikk utgjør en stor del av forestillingen, workshops og kursene

Forestillingen gir også en mulighet til å få se og oppleve jungeluniverset og som en smakebit til å bli med på kurs og, eller workshop.

Rammen er den samme for både workshops og forestillinger, men i workshopen er barna inkludert fra starten av. Denne formen gir større mulighet til å være fleksibel og mulighet for å legge inn program som passer akkurat den oppmøtte gruppen.

Det er bare å booke meg til barnehager, skoler, barnebursdager, biblioteker og andre barnlige arrangementer.

Pris: Det avtales ved henvendelse.

Forestillingen har blitt vist på ulike biblioteker og barnehager i Oslo og omegn barneavdelingen på rikshospitalet flere ganger og fått god omtale.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Tumble in the Jungle
fredag
10:00

Tumble in the Jungle

Fart, humor og opplevelser i jungelen for barn 3-5 år.

Eventbilde: Il Tempo Gigante kommer til Hadeland Glassverk
lørdag
11:00

Il Tempo Gigante kommer til Hadeland Glassverk

Il Tempo Gigante, kjent fra filmen Flåklypa Grand Prix, kommer til Hadeland Glassverk lørdag 8. mai. Gratis inngang!

Eventbilde: Dagsrideleir i sommerferien
mandag
09:00

Dagsrideleir i sommerferien

I uke 25 arrangerer Nordmarka Rideskole sin populære dagrideleir! 5 dager med hest og moro for barn og unge fra 7-16 år.