Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

“Skyggerne” på Teater Manu hovedbilde
torsdag 

“Skyggerne” på Teater Manu

Skyggerne spilles på Teater Manu

Med utgangspunkt i H.C. Andersens eventyr Skyggen, har fire skuespillere, fire karakterer, skapt et nytt og moderne eventyr.

Skyggene til hver enkelt av dem kommer fram og tar sin plass i denne historien. Skyggen blir til Skyggerne. Det kjente, litt dystre eventyr løftes i Glad;Teaters utgave lengre fram i lyset og blir et annerledes, men dog gjenkjennelig eventyr for unge og voksne.

Her, som i det virkelige liv, kjemper mennesket en indre kamp: Bryter vi ut av den normale forestilling om hvordan verden og vi selv skal se ut? Går vi vår egen skygge i møte med åpent sinn? Konfronterer vi mørket og villskapens poesi? Og hvem er det egentlig mest synd for når vi tisser på vår egen skygge?

Forestillingen arbeider med et fysisk språk og beveger seg innen mange ulike sjangre. Publikum kan forvente å få tatt i bruk alle sine sanser eller de kan bli satt på vent. De kan bli tatt i hånden og geleidet gjennom eventyret, via mørke ganger, lyse stier, smilende passasjer og gråtende gater. På disse steder, der de fire karakterene på sin reise gjennom eventyret – blir selve eventyret. Det blir en reise gjennom følelser, gjennom livet, gjennom språk, gjennom vilje og uvilje, gjennom kjærlighet og gjennom et levd liv.

Billettpris: 180,-

Les mer om forestillingen “Skyggerne” >>

Kjøp billetter til teaterforestillingen “Skyggerne” >>

Spilleplan:
tor, 12.04.12 kl.19:00
fre, 13.04.12 kl.19:00
lør, 14.04.12 kl.19:00
tor, 26.04.12 kl.19:00
fre, 27.04.12 kl.19:00
lør, 28.04.12 kl.19:00

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Teaterkurs for voksne høsten 2022
mandag

Teaterkurs for voksne høsten 2022

Oslo Kulturfabrikk holder teaterkurs for voksne. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg!

Eventbilde: Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE
lørdag
11:00

Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE

I 30 minutter skal vi sammen leke med lyder, utforske stemmen og finne musikk i de rareste ting-tingeling.