Søk i Aktiv i Oslo

“Skyggerne” på Teater Manu hovedbilde

“Skyggerne” på Teater Manu

Skyggerne spilles på Teater Manu

Med utgangspunkt i H.C. Andersens eventyr Skyggen, har fire skuespillere, fire karakterer, skapt et nytt og moderne eventyr.

Skyggene til hver enkelt av dem kommer fram og tar sin plass i denne historien. Skyggen blir til Skyggerne. Det kjente, litt dystre eventyr løftes i Glad;Teaters utgave lengre fram i lyset og blir et annerledes, men dog gjenkjennelig eventyr for unge og voksne.

Her, som i det virkelige liv, kjemper mennesket en indre kamp: Bryter vi ut av den normale forestilling om hvordan verden og vi selv skal se ut? Går vi vår egen skygge i møte med åpent sinn? Konfronterer vi mørket og villskapens poesi? Og hvem er det egentlig mest synd for når vi tisser på vår egen skygge?

Forestillingen arbeider med et fysisk språk og beveger seg innen mange ulike sjangre. Publikum kan forvente å få tatt i bruk alle sine sanser eller de kan bli satt på vent. De kan bli tatt i hånden og geleidet gjennom eventyret, via mørke ganger, lyse stier, smilende passasjer og gråtende gater. På disse steder, der de fire karakterene på sin reise gjennom eventyret – blir selve eventyret. Det blir en reise gjennom følelser, gjennom livet, gjennom språk, gjennom vilje og uvilje, gjennom kjærlighet og gjennom et levd liv.

Billettpris: 180,-

Les mer om forestillingen “Skyggerne” >>

Kjøp billetter til teaterforestillingen “Skyggerne” >>

Spilleplan:
tor, 12.04.12 kl.19:00
fre, 13.04.12 kl.19:00
lør, 14.04.12 kl.19:00
tor, 26.04.12 kl.19:00
fre, 27.04.12 kl.19:00
lør, 28.04.12 kl.19:00

Relaterte saker

Eventbilde: Jul i Blåfjell – Christiania Teater
lørdag
11:00

Jul i Blåfjell – Christiania Teater

Det er et stjernespekket lag som står på scenen når historien fortelles i en trollbindende ny versjon. Her vil publikum bli tatt med inn i den eventyrlige historien som har bergtatt det norske folk i generasjoner.

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
torsdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Eventbilde: Suksessforestillingen er tilbake – Hold kjeft, det er Ibsen!
lørdag
18:00

Suksessforestillingen er tilbake – Hold kjeft, det er Ibsen!

Liv Gulbrandsen byr på en halsbrekkende morsom, nær og inderlig fortelling om Henrik Ibsen og hennes egen bestemor.