Søk i Aktiv i Oslo

Ekstraforestillinger for Skaff meg en tenor! hovedbilde

Ekstraforestillinger for Skaff meg en tenor!


Foto: L-P Lorentz / Oslo Nye Teater

Skaff meg en tenor! av Ken Ludwig er en av teaterverdenens mest elskede komedier. Siden urpremieren i New York i 1989 har denne fantastiske blanding av opera, teater og klassisk komedie blitt satt opp i over 20 land, og er oversatt til 16 språk.

Skaff meg en tenor! er en besynderlig, vanvittig, lattervekkende historie om de komplikasjonene som oppstår når én forsvunnet operastjerne med ett blir to.  Året er 1934, og verdenstenoren Tito Merelli er ankommet Grand Hotel i Oslo for å redde Operaselskapet med sin Otello. Når Merelli uventet blir indisponert, får Max – operasjefens forsagte assistent – den umulige oppgaven å finne en erstatter i siste øyeblikk. Og kaos blir det. En reserve blir kledd ut, en venninne gjemmes unna, en kone forsvinner og midt under den pågående konserten våkner originalen til liv.

På scene ser du Ola G. Furuseth, Henriette Faye-Schjøll, Anders Hatlo, Geir Kvarme, Trine Wenberg Svensen, Morten Røhrt, Birgitte Victoria Svendsen og Kari-Ann Grønsund.

Premiere 24. november 2011.

Kjøp billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Tryllefløyta
torsdag
19:30

Tryllefløyta

Når Det Norske Teatret tek Mozarts operaverk til teaterscenen, blir det heile omgjort til ein publikumars draum.

Eventbilde: Bukkene Bruse drar til syden
fredag
11:00

Bukkene Bruse drar til syden

I et fargerikt og levende univers, fylt med gjenkjennbare og morsomme referanser for store og små, er det endelig tid for Bukkene Bruses sydentur.

Eventbilde: Ronja Røvardotter
fredag
18:30

Ronja Røvardotter

Ei forteljing om venskap, håp og det å stå opp mot dei vaksne. Regissør Catrine Telle ønsker å plassere historia om Ronja i ein moderne ruin med krig og urettferd som bakteppe.