Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ekstraforestillinger for Skaff meg en tenor! hovedbilde
torsdag 

Ekstraforestillinger for Skaff meg en tenor!


Foto: L-P Lorentz / Oslo Nye Teater

Skaff meg en tenor! av Ken Ludwig er en av teaterverdenens mest elskede komedier. Siden urpremieren i New York i 1989 har denne fantastiske blanding av opera, teater og klassisk komedie blitt satt opp i over 20 land, og er oversatt til 16 språk.

Skaff meg en tenor! er en besynderlig, vanvittig, lattervekkende historie om de komplikasjonene som oppstår når én forsvunnet operastjerne med ett blir to.  Året er 1934, og verdenstenoren Tito Merelli er ankommet Grand Hotel i Oslo for å redde Operaselskapet med sin Otello. Når Merelli uventet blir indisponert, får Max – operasjefens forsagte assistent – den umulige oppgaven å finne en erstatter i siste øyeblikk. Og kaos blir det. En reserve blir kledd ut, en venninne gjemmes unna, en kone forsvinner og midt under den pågående konserten våkner originalen til liv.

På scene ser du Ola G. Furuseth, Henriette Faye-Schjøll, Anders Hatlo, Geir Kvarme, Trine Wenberg Svensen, Morten Røhrt, Birgitte Victoria Svendsen og Kari-Ann Grønsund.

Premiere 24. november 2011.

Kjøp billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Teaterkurs for voksne høsten 2022
mandag

Teaterkurs for voksne høsten 2022

Oslo Kulturfabrikk holder teaterkurs for voksne. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg!

Eventbilde: Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE
lørdag
11:00

Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE

I 30 minutter skal vi sammen leke med lyder, utforske stemmen og finne musikk i de rareste ting-tingeling.