Søk i Aktiv i Oslo

Ekstraforestillinger for Skaff meg en tenor! hovedbilde

Ekstraforestillinger for Skaff meg en tenor!


Foto: L-P Lorentz / Oslo Nye Teater

Skaff meg en tenor! av Ken Ludwig er en av teaterverdenens mest elskede komedier. Siden urpremieren i New York i 1989 har denne fantastiske blanding av opera, teater og klassisk komedie blitt satt opp i over 20 land, og er oversatt til 16 språk.

Skaff meg en tenor! er en besynderlig, vanvittig, lattervekkende historie om de komplikasjonene som oppstår når én forsvunnet operastjerne med ett blir to.  Året er 1934, og verdenstenoren Tito Merelli er ankommet Grand Hotel i Oslo for å redde Operaselskapet med sin Otello. Når Merelli uventet blir indisponert, får Max – operasjefens forsagte assistent – den umulige oppgaven å finne en erstatter i siste øyeblikk. Og kaos blir det. En reserve blir kledd ut, en venninne gjemmes unna, en kone forsvinner og midt under den pågående konserten våkner originalen til liv.

På scene ser du Ola G. Furuseth, Henriette Faye-Schjøll, Anders Hatlo, Geir Kvarme, Trine Wenberg Svensen, Morten Røhrt, Birgitte Victoria Svendsen og Kari-Ann Grønsund.

Premiere 24. november 2011.

Kjøp billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Ung 2024
torsdag
00:00

Oslo Ung 2024

Oslo Ung (tidl. Rampelysfestivalen) er en nasjonal teaterfestival for og med barn og unge, og er Norges største i sitt slag.

Eventbilde: Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater
fredag
18:00

Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater

Døden på Oslo S, en musikal basert på spillefilmen og bøkene av Ingvar Ambjørnsen med samme navn.

Eventbilde: Fantorangen på teater – Oslo Nye
lørdag
12:30

Fantorangen på teater – Oslo Nye

Endelig kan barna møte Fantorangen, Pivi, Fantus og Maurora på teaterscenen!