Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Plutselig Teater: “Sult” hovedbilde
tirsdag 
20:30

Plutselig Teater: “Sult”

Sult 13.10Sult av Knut Harald Hamsun:

“Det var i de dager jeg gikk og sultet i Christiania”. Du har vel kanskje hørt dette? I en eller annen døll norsktime, eller kanskje onkel Jan har sitert irriterende høyt i et eller annet påtvunget familieselskap? Det begynner nesten som Juleevangeliet. Hm. Pussig, Knut. Det er en pussig fortelling, en vakker fortelling. En sår fortelling. Og den gjør seg absolutt som teater – denne historien om uteliggeren som forelsker seg i den blendende vakre Ylajali. Vi kan love deg en versjon av Sult du aldri har opplevd tidligere. Og hvem vet, kanskje blir det plutselig sårt og vakkert?

MEDVIRKENDE: Gunhild Aarebrot Kilde Oddrun Valestrand Tor Itai Keilen Harald H. Engan Martin B. T. Thomas

Teaterkjellerns faste beboer, Parateater, øver i kun to dager, og – helt plutselig er det teater.

En helaftens leken teaterforestilling der noe er forberedt, men på ingen måte alt! Aktørene spiller flere roller, lydmannen det samme – det man ikke rekker på to dager, må man lage underveis.

Hvem vet hva som vil skje når teknikerne spiller roller på lik linje som skuespillerne, og plutselig deltar i forestillingen? Hvem vet hva som kan skje når skuespillerne plutselig bytter roller underveis, eller handlingsforløpet spilles baklengs? Vi kan love et lekent, underholdene og annerledes teater – for alle – helt plutselig!

Det er utallige måter å spille klassikere på, men Parateaters fremgangsmåte er annerledes og plutselig. Kom og opplev det selv – hele høsten på Teaterkjellern.

CC: 120,-
Kjøp billett her:

Relaterte saker

Eventbilde: Jul i Blåfjell – Christiania Teater
lørdag
11:00

Jul i Blåfjell – Christiania Teater

Det er et stjernespekket lag som står på scenen når historien fortelles i en trollbindende ny versjon. Her vil publikum bli tatt med inn i den eventyrlige historien som har bergtatt det norske folk i generasjoner.

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Opplev Frost på Det Norske Teatret!
onsdag
16:30

Opplev Frost på Det Norske Teatret!

La deg trollbinde av den nye sceneversjonen av Disney-musikalen Frost. Ta med hele familien og bli en del av den magiske stemningen!