Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Offisielt fyrverkeri nyttårsaften hovedbilde
søndag 
23:59
Oslo

Offisielt fyrverkeri nyttårsaften

Fyrverkeri Oslo

Hvert år sendes det offisielt fyrverkeri flere stedet i Oslo. Dette er Furuset idrettspark og ved Oslo havnebasseng like sør for Rådhusplassen, Fyrverkeriet nytes best fra litt avstand.

Fyrverkeriet varer omtrent 10 minutter.

Fyrverkeriet som skytes opp fra Oslo Havn

Det vil være flott å se fyrverkeriet fra store deler av sentrum, Ekebergåsen, Kontraskjæret, Aker Brygge og Tjuvholmen, men også på disse stedene kan det bli store ansamlinger av mennesker.

Fyrverkeriet som skytes opp fra Furuset idrettspark

Furuset idrettspark ligger på sørsiden av IKEA. Det blir avsperret rundt selve oppskytingsstedet, men av erfaring møter mange opp for å se i området rundt.

Fyrverkeriet sees best på avstand, ikke fra oppskytningsbasene. Oslo Kommune oppfordrer til ikke å møte opp på verken Rådhusplassen eller ved Furuset idrettspark, men har følgende beskjed til publikum som eventuelt likevel møter fram på oppskytingsstedene:

  • Følg anvisningen på stedet
  • Medbragt fyrverkeri vil bli tatt i forvaring av politiet
  • Bruk kollektivtransport
  • Rådhusplassen er ikke et godt egnet sted for barn under oppskytingen. Av erfaring blir det trengsel, mye støy og mange alkoholpåvirkede personer her i tiden før og under oppskytingen

Obs: Innenfor Ring 2, samt trehusområdene på Vålerenga og Kampen, er det totalforbud mot avfyring av fyrverkeri.

Les mer på Oslo Kommune sine sider >>

Les mer om fyrverkeri i Oslo her >>

Les mer om nyttårsaften her >>

(Det tas forbehold om feil i denne saken)

 

Relaterte saker

Eventbilde: Julekonsert med Bugge Wesseltoft
tirsdag
17:00

Julekonsert med Bugge Wesseltoft

Julekonsert med Bugge Wesseltoft – Snowing on my piano – med påfølgende nydelige middag. Velg mellom julebuffet i restauranten på Grefsenkollen, eller juletapas i OverOslo Bar etter konserten.

Eventbilde: Ingrid Olava – Ingrids jul
onsdag
17:00

Ingrid Olava – Ingrids jul

Nyt julemiddag på Grefsenkollen før konserten med Ingrid Olava. Det blir som alltid vakkert flygelspill, ikonisk stemmeprakt, dempet belysning, magisk julestemning.

Eventbilde: Dyrepasser for en dag – høstferien 2023
onsdag
08:30

Dyrepasser for en dag – høstferien 2023

Et halvdagskurs som settes opp i skoleferier. Barna får være med på morgenforing, rengjøring og stell av ulike husdyr, samt lære hvorfor ulike raser trenger ulikt stell og har forskjellige behov.