Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Moderne Kjøttkurs hovedbilde
tirsdag 

Moderne Kjøttkurs

468_2015_02_06_111818

Kulinarisk Akademi Tirsdag 12. mai 2015

Bli en mester i å tilberede kjøtt på Kulinarisk Akademi

Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med Norges beste kokker. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon på de fire mest brukte kjøttsortene vi har i Norge okse, kalv, lam og svin.

Her ser de ser på de forskjellige delene du finner av kjøtt og bruken av disse, riktig oppbevaring, tining, mørning, steking, langtidskoking og riktig kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene.

Det serveres et lett måltid ved ankomst og rikelig med smaksprøver underveis i kurset.

Les mer her.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Deltagende matkurs
Smaksprøver under kurset
Kurskompendier
Forkle til å ta med hjem
Lån av utstyr under kurset
Foredragsholdere
Kurslokale

Relaterte saker

Eventbilde: Winemakers Dinner – Clos Du Val
torsdag
18:00

Winemakers Dinner – Clos Du Val

Bli med på en eksklusiv kveld hvor kjærligheten til vin, direkte fra vingårdene i California og Oregon, feires sammen med en fire-retters meny.

Eventbilde: Forestilte fellesskap – Oslos monumentale minnekultur og feiringstradisjon
torsdag
18:00

Forestilte fellesskap – Oslos monumentale minnekultur og feiringstradisjon

I år har Oslo 400-årsjubileum, og Oslo kommunes kunstsamling har tatt initiativ til å etablere et nytt kunstverk til byen.

Eventbilde: Bli med på omvisninger i helgene
lørdag
00:00

Bli med på omvisninger i helgene

Få enda mer ut av utstillingene og bli med på en av museets omvisninger i helgene!