Arrangementet er fullført.
Bli en mester i å tilberede kjøtt på Kulinarisk Akademi
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med Norges beste kokker. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.
På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon på de fire mest brukte kjøttsortene vi har i Norge okse, kalv, lam og svin.
Her ser de ser på de forskjellige delene du finner av kjøtt og bruken av disse, riktig oppbevaring, tining, mørning, steking, langtidskoking og riktig kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene.
Det serveres et lett måltid ved ankomst og rikelig med smaksprøver underveis i kurset.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs
Smaksprøver under kurset
Kurskompendier
Forkle til å ta med hjem
Lån av utstyr under kurset
Foredragsholdere
Kurslokale
Denne historiske spaserturen går hver søndag langs Akerselva for å oppleve byens varierende landskap og historie.
Bærums Verks historie strekker seg 400 år tilbake i tid. De tilbyr historisk vandring med guide som inkluderer vandring gjennom området og inngang til ovnsmuseet.
Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.