Arrangementet er fullført.

Moderne Kjøttkurs hovedbilde
tirsdag 

Moderne Kjøttkurs

468_2015_02_06_111818

Kulinarisk Akademi Tirsdag 12. mai 2015

Bli en mester i å tilberede kjøtt på Kulinarisk Akademi

Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med Norges beste kokker. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon på de fire mest brukte kjøttsortene vi har i Norge okse, kalv, lam og svin.

Her ser de ser på de forskjellige delene du finner av kjøtt og bruken av disse, riktig oppbevaring, tining, mørning, steking, langtidskoking og riktig kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene.

Det serveres et lett måltid ved ankomst og rikelig med smaksprøver underveis i kurset.

Les mer her.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Deltagende matkurs
Smaksprøver under kurset
Kurskompendier
Forkle til å ta med hjem
Lån av utstyr under kurset
Foredragsholdere
Kurslokale

Relaterte saker

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.

Eventbilde: Samtale med Joachim Trier
tirsdag
19:00

Samtale med Joachim Trier

Oslo er sentralt i Triers filmer visuelt, tematisk og eksistensielt. Vi tar et dypdykk i hans Oslo-univers og kommer tettere byen vår sett gjennom Triers øyne.

Eventbilde: Helgeworkshop med 6-8 åringer
lørdag
16:15

Helgeworkshop med 6-8 åringer

Hit inviteres 6-10 åringer som vil være med på å skape, danse, synge, oppleve magi, action, fordype seg noe teaterfaglig, utfordre og bli utfordret og samtidig ha det gøy.