Søk i Aktiv i Oslo

Minus 2 med Per Jansen og Sverre Anker Ousdal hovedbilde

Minus 2 med Per Jansen og Sverre Anker Ousdal

Minus 2 - Nationaltheatret foto: Erik Aavatsmark
Foto: Erik Aavatsmark /Nationaltheatret

Minus 2 handler om de to dødssyke herrene Paul og Julius som rømmer fra sykehuset. I løpet av en absurd flukt fra sykehuset, iført pysjamas og lenket til dryppstativ og intravenøsslanger, blir publikum kjent med disse to mennene som har til felles at de skal dø av kreft. Gjennom noen dager ute i storbyen oppstår det både humoristiske og såre scener.

Hvordan forholder man seg til livet en har levd, når det ubønnhørlig går mot slutten? Er det tid til en siste dans? Og til å rette opp feil, angre og gjøre godt igjen? Per Jansen og Sverre Anker Ousdal spiller de to dødsdømte og livsglade herrene, mens kollega Nils Ole Oftebro har regien. Denne trioen skal, sammen med Ine Jansen og Anders Mordal, få oss til å le, gråte – og håpe.

Les intervju med supertrioen >>

Kjøp billetter til forestillingen her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Barna av Egypt
søndag
13:00

Barna av Egypt

Ellingssrud musikalteater sin fjerde store musikalproduksjon!

Eventbilde: Tante Ulrikkes vei
tirsdag
19:30

Tante Ulrikkes vei

En fortelling om det mange ikke ser, den politisk korrekte elitens blindsone. Når debutboka til Zeshan Shakar nå blir dramatisert, skjer det på scenen som ligger kun et steinkast unna.

Eventbilde: Lost in the Horizon
onsdag
19:00

Lost in the Horizon

Forestillingen er en skarp kommentar til det som skjer i Europa akkurat nå. Den er skapt på tvers av ulike nasjonaliteter og kulturer, hvor de sammen ønsker å løfte fram verdien av et menneskeliv.