Søk i Aktiv i Oslo

Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus hovedbilde

Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus

Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus settes opp på Christiania Teater

Et teaterstykket som er basert på den internasjonale bestselgeren «Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus» setter opp på Christiania Teater. 

Dennis Storhøi gir en annerledes «forelesning» om forskjeller og utfordringer som går under navnet samlivsproblemer. Med en god porsjon humor viser han hvor forskjellig menn og kvinner opplever samme virkelighet. 

«Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus» er skrevet av John Gray og ble første gang utgitt i 1992. Siden har boken vært en bestselger verden over. Få deg en god latter samtidig som du lærer en masse om hva som surrer rundt i hodet på det annet kjønn. Like morsomt for venninnegjengen som for sølvbryllupsparet!

Relaterte saker

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Eventbilde: Innvielsen på SALT
søndag
18:00

Innvielsen på SALT

Christen the Place er et morsomt drama om unge menn som må ta stilling til sine egne og hverandres følelser og psykiske helse når de prøver å hjelpe kompisen sin.

Eventbilde: Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024
tirsdag
00:00

Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024

Festivalen gir publikum en unik mulighet til å oppleve et bredt spekter av scenekunst fra ulike deler av verden, samlet under ett tak på Black Box teater sentralt i Oslo.