Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gratis teaterkurs for ungdom på Deichmanske Bibliotek Grünerløkka hovedbilde
torsdag 

Gratis teaterkurs for ungdom på Deichmanske Bibliotek Grünerløkka

ntso

Trabicula Teater er en gruppe med nyutdannede teaterutøvere som har tatt utdannelse både i Norge og i utlandet (East 15, Bårdar, Hint, Jacques Lecoq). Vi er en frivillig scenekunstgruppe som skal jobbe aktivt i Oslo og omegn et år for å kunne etablere oss i det frie feltet. Målet i denne prosessen er å nå ut til andre scenekunstnere som også er i etableringsfasen, i tillegg til å invitere unge utøvere med mindre erfaring som har lyst til å lære mer om teater. Vi jobber med prosjektene våre både på Oslo Teatersenter og på Deichmanske Bibliotek Grünerløkka filial.

Vi ønsker å tilby teaterkurs for ungdom i alderen 13-16 år som er interesserte i å lage deres eget teaterstykke. Vi har et tema for hver økt der vi blant annet går gjennom hvordan man bygger opp en historie og jobber med karakterer. Vi tar det steg for steg, og til slutt skal gruppen ha forestilling på black box scenen på biblioteket.

Kurset er gratis, og påmelding er bindende etter andre kurs den 17 Mars.

For mer informasjon om kurset, kontakt Trabicula:
trabicula.teater@gmail.com

Velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Hvem skal trøste Knøttet?
lørdag
12:30

Hvem skal trøste Knøttet?

Bli med på en reise inn i Tove Janssons magiske verden hvor et lite engstelig knøtt hjelpes ut av ensomheten og inn i fellesskapet og kjærligheten.