Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gratis teaterkurs for ungdom på Deichmanske Bibliotek Grünerløkka hovedbilde
torsdag 

Gratis teaterkurs for ungdom på Deichmanske Bibliotek Grünerløkka

ntso

Trabicula Teater er en gruppe med nyutdannede teaterutøvere som har tatt utdannelse både i Norge og i utlandet (East 15, Bårdar, Hint, Jacques Lecoq). Vi er en frivillig scenekunstgruppe som skal jobbe aktivt i Oslo og omegn et år for å kunne etablere oss i det frie feltet. Målet i denne prosessen er å nå ut til andre scenekunstnere som også er i etableringsfasen, i tillegg til å invitere unge utøvere med mindre erfaring som har lyst til å lære mer om teater. Vi jobber med prosjektene våre både på Oslo Teatersenter og på Deichmanske Bibliotek Grünerløkka filial.

Vi ønsker å tilby teaterkurs for ungdom i alderen 13-16 år som er interesserte i å lage deres eget teaterstykke. Vi har et tema for hver økt der vi blant annet går gjennom hvordan man bygger opp en historie og jobber med karakterer. Vi tar det steg for steg, og til slutt skal gruppen ha forestilling på black box scenen på biblioteket.

Kurset er gratis, og påmelding er bindende etter andre kurs den 17 Mars.

For mer informasjon om kurset, kontakt Trabicula:
trabicula.teater@gmail.com

Velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Teaterkurs for voksne høsten 2022
mandag

Teaterkurs for voksne høsten 2022

Oslo Kulturfabrikk holder teaterkurs for voksne. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg!

Eventbilde: Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE
lørdag
11:00

Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE

I 30 minutter skal vi sammen leke med lyder, utforske stemmen og finne musikk i de rareste ting-tingeling.