Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dette skjer på Norsk Maritimt Museum i mai hovedbilde
torsdag 

Dette skjer på Norsk Maritimt Museum i mai

Skjermbilde 2014-05-14 kl. 10.58.16

Dette skjer på Norsk Maritimt Museum i mai

I år markerer Norsk Maritimt Museum at det er 100 år siden Jubileumsutstillingen ble åpnet, og dette feires med mye spennende på programmet denne måneden. 

Lansering av Norsk Maritimt Museums jubileumsbok

15. mai ønsker museet velkommen til lansering av museets jubileumsbok: Hundre år over og under vann – Kapitler om maritim historie og arkeologi i anledning Norsk Maritimt Museums hundreårsjubileum.

Les mer om arrangementet her >>

Norsk Maritimt Museum åpent hver dag
Fra 15. mai holder museet åpent hver dag fra 10.00 til 17.00, og ønsker alle velkommen til nye interaktive utstillinger og et utvidet serveringstilbud med kafe på Fjordterrassen, samt hyggelig atmosfære både inne i museet og på vårt praktfulle parkområde mot sjøen.

Les mer her >>

Spennende skipsfunn i Oslo
Rett før påske oppdaget en gravemaskinsjåfør noen båtdeler i en spuntgrøft i Prinsensgata, rett ved Paléhaven foran Oslo Sentralstasjon. Nå gjennomfører Norsk Maritimt Museum en arkeologisk undersøkelse av farkosten med støtte fra Statens Veivesen.

Les mer om dette her >>

Nytt album fra Jubileumsutstillingen i 1914
Den 15. mai 2014 markerer vi 100-årsdagen for åpningen av Jubileumsutstillingen på Frogner 1914. I denne anledning publiserer Norsk Maritimt Museum sin første digitale utstillingsmappe på DigitaltMuseum.

Her kan du lese mer >>

Utdanningsmessen Ocean Talent Camp Bygdøy
Over tre dager, fra 21. til 23. mai, blir Ocean Talent Camp Bygdøy arrangert på Norsk Maritimt Museum. Dette er et samarbeid med norske havbaserte bedrifter og organisasjoner. Hovedsponsorer for arrangementet er DNV GL og Kongsberg Maritime.

Les mer >>

Oslo Maritime Week 
Helge 21. – 23. mai blir det et spennende program for arrangementer på Norsk Martitimt Museum.

Les mer og se programm her >>

Nye interaktive utstillinger på Norsk Maritimt Museum
Fra den 4. april ønsker Norsk Maritimt Museum velkommen til et unikt, interaktivt opplevelsessenter for skipsfart og maritim virksomhet. Under tittelen “Norge er havet” speiles maritim kompetanse og samtid på en helt ny måte.

Les mer >>

 

Besøk nettsidene til Norsk Maritimt Museum her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
mandag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.

Eventbilde: Besøk EKT Husdyrpark
mandag
00:00

Besøk EKT Husdyrpark

Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
mandag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.