Søk i Aktiv i Oslo

Faste markeder og søndagsmarkeder i Oslo - Gjenbruk - Brukthandel

Faste markeder og søndagsmarkeder i Oslo

Den finnes enkelte gjenbruksstasjoner, gjenbruksmarkeder, markeder ala. loppemarkeder og søndagsmarkeder som arrangeres fast i Oslo. Her finner du informasjon om faste markeder i Oslo.

Se her for full oversikt over kommende loppemarked i Oslo.

Birkelunden marked

Det selges hovedsakelig brukte ting fra 40-tallet og fram til vår tid på markeder i Oslo, samt noe fra mellomkrigsårene. Bestselgere hvor det kan gjøres et kupp er: klær, kopper og karr, bøker, vinylplater (LP), små møbler og snurrepiperier. Birkelundenmarkedet holder åpent nesten alle søndager i året kl 12-20, i den mørke tiden er det til mørkets frambrudd. De søndager det er stengt er bevegelige helligdager, bydelsdager og bilfrie markedsdager på Grünerløkka. Søknad om plass sendes til e-post: post@markedsutleie.no

Når: Søndager kl. 12.00-20.00
Hvor: Birkelunden på Grünerløkka

Vestkanttorvet

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Markedet er åpent fra mars til desember og er et av de mest populære markeder i Oslo. Her finner du alt fra tv-apparater til glass og pyntegjenstander. Er det lov å selge, kan man sannsynligvis finne det på Vestkanttorvet. Påmelding gjøres ved å ringe 481 54 738.

Når: Lørdager kl.09.00- ca. 17.00
Hvor: på hjørnet av Professor Dahls gate og Neubergsgate.

Søndagsmarked på BLÅ

Hver søndag, året rundt, er marked utenfor Blå i Oslo.  Her kan du skaffe deg smykker, vesker, sjal, keramikk, votter, kunst, vintage klær og mye annet. Dessuten er det vaffelsalg.
Lager du noe spennende selv og ønsker å selge? Påmelding på mail: sondagsmarkedetiingensgate@gmail.com

Når: Søndager kl. 12.00-17.00
Hvor: Brenneriveien 9