Loppemarked i Oslo 2021 - Stor oversikt over loppemarkeder i Oslo

Loppemarked Oslo 2021. Her finner du oversikt over alle høstens loppemarked i Oslo.

Guide til Loppemarked i Oslo

Kommende loppemarked i Oslo 2021

Sagene Skole 16. og 17. okt 2021
> Voksen skole 16. og 17. okt 2021
> Holmenkollen 16. okt 2021
Kjelsås Skole 23. og 24. okt 2021
> Ullevål Skole 23. og 24. okt 2021
Løren Skole 30. og 31. okt 2021

Hvor, når og hvilke type lopper du kan finne på loppemarked i Oslo

I Oslo og Akershus arrangeres loppemarkeder hvert år. Dette er siden med loppis-nyheter på Aktiv i Oslo. Blar du nedover finner en oversikt over alle kommende loppemarked i Oslo. På hvert arrangement finner du adresse, link til google-kart og annen oversikt, som f.eks «åpent 11. september kl 10.00 – 16.00 og søndag 12. september kl 12.00-15.00».

Det finnes noen faste og mange sesongbaserte loppemarkeder. På våren og høsten er det høysesong slike markeder på skoler, arrangert av skolens skolekorps og idrettslag.

Vi er alltid interessert i tips om gjenbruksmarkeder i Oslo og Akershus. Vet du om et marked i Oslo vi ikke har fått med oss, ikke nøl med å ta kontakt! Registrer arrangementet gratis her.

Skjulte skatter på loppemarked i Oslo

Skattejakt, sa du? Ja! Loppemarked i Oslo er som en spennende skattejakt. Du vet aldri hva du finner, men du vet at sjansene er store for å komme over flere røverkjøp eller den ene delen du har manglet til et arvet servise – og det for slikk og ingenting. Kanskje best av alt – gjenbruk er miljøvennlig. Produksjonsindustrien har svært negativ påvirkning på miljø og klima. Det aller beste vi kan gjøre er derfor å gjenbruke det som allerede eksisterer. På den måten reduserer vi ny utvinning av råvarer fra naturen, samt bidrar til at avfall som ellers ville blitt brent, kan få nytt liv – i ditt hjem. 

Markeder for gjenbruk kan også ta oss med på en tidsreise. Her kan vi vandre så så langt som flere hundre år tilbake i tid (om vi er heldige og kommer over nedstøvede skatter fra tidligere århundrer). Markeder i Oslo har mye av retro skandinavisk talent, kreativitet og historie på utstilling, samtidig som det er en uendelighet med europeisk design og vintage fra andre verdenshjørner. 

Hva kan du finne på et loppemarked i Oslo?

Klær, kunst, bøker, bilderammer, lamper, lenestoler, sko, serviser, kopper og karr, møbler, magasiner, vinylplater, snurrepiperier og krims og krams er noe av alt det spennende du kan finne. Tropiske tresorter fra 50-, 60, og 70-tallet som i dag truer regnskogen, men som tidligere ble masseprodusert er nå ettertraktet for å sikre seg solide møbler, samtidig som en skåner planeten. Mahogni, teak og palisander er tre nøkkelord her. 

I tillegg til å være planetvennlig er lopper som regel donasjoner fra lokalbefolkningen til skolens lokale skolekorps, idrettslag eller andre gode tiltak. Inntektene fra et loppemarked går dermed tilbake til lokalmiljøet.

Et loppemarked i Oslo er vinn-vinn

Gjenbruksmarkeder er et vinnende arrangement i alle ender. Det er svært hyggelige priser, det er spennende, det er moro, det bringer lokalmiljøer sammen, det etterlater grønne fotavtrykk og det bygger opp økonomien til ungdommens aktiviteter og lidenskaper.  

Nå er sesongen for loppemarked i Oslo 2021 i gang. I 2020 ble omtrent samtlige avlyst grunnet pandemien, du kan derfor forvente lopper fra ende til annen, samt flere digitaliserte loppemarked der smittevernstiltak ikke kan overholdes. Følg derfor med på arrangørens Facebook-side og Finn.no

God skattejakt! Hold avstand, betalt gjerne kontaktløst og bruk munnbind der det er anbefalt. 

Marked, søndagsmarked og loppemarked i Oslo

Her finner du oversikt over faste markeder og søndagsmarkeder i Oslo

Tips til deg som skal på loppemarked

Faste Loppemarkeder

 • Vestkanttorvet

  På Vestkanttorvet har det vært antikk, brukt og klesmarked hver lørdag siden 1989. Markedet har åpent hver lørdag fra mars til desember.

  Les mer
 • Birkelunden Marked

  Birkelunden Marked er et bruktmarked og krambumarked som holder til på Grunerløkka i Oslo. Her kan du leie salgsplass.

  Les mer
 • Bondens Marked

  Bondens Marked i Oslo på Vinkelplassen, Birkelunden og i Botanisk Hage. Kjøp spennende mat direkte fra produsentene - oster, kjøtt, fisk, vilt, bakevarer, grønnsaker.

  Les mer