Loppemarked Oslo - Stor oversikt over loppemarkeder i Oslo

Loppemarked Oslo 2020 - Oversikt over vårens markeder i Oslo

Guide til Loppemarkeder i Oslo

Lurer du på hva som skjer i Oslo og Akershus av loppemarkeder i tiden fremover? Dette er siden med loppis-nyheter på Aktiv I Oslo.no.

Det finnes noen faste loppemarkeder og mange sesongbaserte loppemarkeder. På våren og høsten er det høysesong for loppemarkeder for skolekorps og skoler.

Vi er alltid interessert i tips om spennende arrangementer i Oslo og Akershus. Vet du om et loppemarked Oslo vi ikke har fått med oss, ikke nøl med å ta kontakt! Send en mail til redaksjonen@aktivioslo.no

Loppemarked på Aktiv I Oslo.no:

Faste loppemarkeder

Tips til deg som skal på loppemarked

Kommende loppemarked i Oslo 2020

 • Vårens største loppemarked 28.-29. mars

  Ila og Bolteløkka skolekorps lager store og hyggelige loppemarkeder. Her vil du finne mange spennende lopper, og servering av vafler og kaffe.

  Les mer
 • Loppemarked på Rødtvet skole

  Kom til et av byens beste loppemarkeder. Her vil du alltid finne noe fint. Vi selger klær og sko, møbler, leker, bøker, elektrisk, husgeråd, glass og serviser, sports- og friluftsutstyr.

  Les mer
 • Loppemarked Ekeberg skole 2020

  Velkommen til Ekeberg skoles musikkorps sitt store årlige loppemarked. Kafe med hjemmelagde kaker, grilling av pølser og salg av popcorn. Auksjon søndag klokken 13.00. Gode parkeringsmuligheter.

  Les mer
 • Loppemarked Kjelsås skole 2020

  Masse bra lopper, kafe med grillmat og hjemmebakte kaker, slushmaskin og lotteri. Her er det også auksjon begge dager.

  Les mer
 • Loppemarked Løren Skole

  Løren og Refstad skolekorps har gleden av å arrangerer et spennende loppemarked på Løren skole 25. og 26. april 2020. Skattejakt for barna med fine premier.

  Les mer

Faste Loppemarkeder

 • Vestkanttorvet

  På Vestkanttorvet har det vært antikk, brukt og klesmarked hver lørdag siden 1989. Markedet har åpent hver lørdag fra mars til desember.

  Les mer
 • Birkelunden Marked

  Birkelunden Marked er et bruktmarked og krambumarked som holder til på Grunerløkka i Oslo. Her kan du leie salgsplass.

  Les mer
 • Bondens Marked

  Bondens Marked i Oslo på Vinkelplassen, Birkelunden og i Botanisk Hage. Kjøp spennende mat direkte fra produsentene - oster, kjøtt, fisk, vilt, bakevarer, grønnsaker.

  Les mer

Tidligere arrangerte loppemarked