Søk i Aktiv i Oslo

Vestkanttorvet

På Vestkanttorvet har det vært antikk, brukt og klesmarked hver lørdag siden 1989. Markedet har åpent hver lørdag fra mars til desember.

Oslos eldste faste marked

Vestkanttorvet ligger på hjørnet av Professor Dahls gate og Neubergsgate, i nærheten av Frognerparken.

Alle Vestkanttorvet sine utstillere benytter munnbind, og de oppfordrer sine besøkende til å gjøre det samme.

Lei din egen bodplass

Det er stor pågang for å leie bodplass. Det vil derfor være lurt å bestille bodplassen 2-4 uker i forkant. Frist for påmelding torsdag kl. 14.00 for påfølgende lørdag. Påmelding gjøres ved å ringe 481 54 738.

NB: ved eventuelle covid-restriksjoner gjennomføres halvt marked. Da vil det være lurt å bestille bordplass 4-6 uker i forkant.

Det er 2 regler: Ta med godt humør når du kommer – og ta med deg søpla når du drar.

Mange funn og gode vafler

På en god dag kan det være så mye som 10 000 mennesker innom, så det er tydelig at folk tiltrekkes av de mange gode tilbudene, og det sosiale.

Her finner du alt fra brukt antikk til klær. Er det lov å selge, kan man sannsynligvis finne det på Vestkanttorvet. Her er alle typer folk, uansett alder. I tillegg til å ha faste boder, er det hele tiden nye salgsboder som spretter opp, og folk kommer langveis fra både for å stille ut varer og handle.

Åpningstider

Kl.09.00 – 17.00 hver lørdag (mars-desember).  Uansett vær, er det alltid aktivitet å finne på Vestkanttorvet. Selv om det regner eller snør, er det bare å ta turen.

Følg de gjerne på Facebook. Siden finner du her. 

Vestkanttorvet ønsker deg hjertelig velkommen!