Søk i Aktiv i Oslo

Fysioterapi Oslo

Trenger du fysioterapi i Oslo?

Leter du etter en fysioterapi Oslo? Her finner du fysikalske institutter i Oslo og Akershus. Dette er institutter som hjelper deg med problemer i muskler og skjelett, slik som smerte i ryggen (”kink”og isjias), bekkenet, brystryggen, nakken, eller til og med kjevesmerter og hodepine.

De som går til et fysikalsk institutt har som oftest vondt i ledd, muskler, og/eller nerver i armer og bein etter slitasje eller skade, og behandlingen hjelper med å løse opp og å arbeide på det som forårsaker smertene.

Hva er egentlig fysioterapi?

Fysioterapi er et eget teoretisk og praktisk helsefag. Fysioterapeuter må ha offentlig autorisasjon. Fysioterapi er et lovfestet tilbud innen norsk helsetjeneste.

Fysioterapeuter har kunnskap om kroppens behov og muligheter for bevegelse. Den forståelsen baserer seg på viten om menneskets anatomi, fysiologiske funksjoner og bevegelsesutvikling.

Fysioterapi hjelper mot kroppslige og psykiske plager og er viktig i tilretteleggelsen av livs- og arbeidsbetingelser. Fysioterapeuter kan bidre til bevare og fremme god helse. Optimal funksjon og bevegelsesglede og er sentrale mål for fysioterapeuters yrkesutøvelse.

Fysioterapi er et tilbud til enkeltpersoner og grupper av befolkningen og omfatter helsefremmende og forebyggende arbeid, undersøkelse og behandling samt habilitering og rehabilitering. I all fysioterapi inngår elementer av både forebygging og behandling.

 

Finn kiropraktor i Oslo her >>