Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hverdagssaus hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Hverdagssaus

Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen. Fokuset her er gode hverdagsauser som kan lages i større mengder og som med enkle grep kan få en rekke ulike bruksområder. Kunnskapen du tilegner deg på dette kurset er noe enhver hobbykokk burde kunne og sørge for at går i arv, slik at fremtidens middager er sikret en deilig saus.

Vi tar for oss fire ulike grunnsauser, som vi lærer deg å videreutvikle til ulike versjoner med mange ulike bruksområder, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester.

Hvit saus
Brun saus
Tomatisert base
Kyllingbaserte sauser

Vi fokuserer på teknikkene bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Alle spiser sausene de selv har laget, servert med passende råvarer tilberedt av oss. Og er det noe saus til overs er dere hjertelig velkommen til å ta det med hjem.

Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1250,-per person

Relaterte saker

Eventbilde: Pastakurs
tirsdag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: PINQUIZ
tirsdag
19:00

PINQUIZ

PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!

Eventbilde: Boblende middag / lunsj
onsdag
17:00

Boblende middag / lunsj

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblene kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.