Søk i Aktiv i Oslo

4H i Oslo og Akershus – for deg som liker dyr, leir og bondegårder

Her kan du lese om 4H, bondegårder og besøksgårder i Oslo og Akershus, for barn og unge som er glade i natur og friluftsliv. Lær om tradisjonelle, norske verdier knyttet til jordbruk og landbruk, skogbruk og husdyr.

Er du glad i dyr og bondegårder? 4H er en ideell barne- og ungdomsorganisasjon som har sine tradisjoner i bygdenorge, men du finner også 4H i Oslo. De aktive 4H-medlemmene er i alderen 10-25 år.  Alle medlemmene er medlem i en klubb i sitt nærmiljø.

4H står for klart HODE, varmt HJERTE, flinke HENDER og god HELSE.

4H-klubber er knyttet til 4H-gårder

Alle 4H-klubbene er knyttet til en 4H-gård. Det er to 4H-gårder i Oslo, og disse fungerer også som besøksgårder og er åpne for det alminnelige publikum og har spesielle opplegg for barnehager og skoleklasser. På Aktiv Oslos 4H-sider finner du informasjon om disse og andre 4H-aktiviteter.

Leir er moro

4H arrangerer mange leire, det er lokale leire, fylkesleire, landsleire og til og med internasjonale leire. Om du liker å være på leir og å treffe nye venner, er 4H midt i blinken for deg.

Mange forskjellige aktiviteter

Om du liker natur, å være på leir sammen med andre barn og unge, hester, kyr, griser, høns og bondegårder er en 4H-klubb stedet for deg. Du lærer om tradisjonelle verdier og om jordbruk og gårdsarbeid.